Silent Planet..hm...kit![]()
Fatalnie...
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
wstydz sie! a ja razem z toba :P
kitowcy wszystkich krajow laczcie sie!!!!!
An effective way to deal with predators is to taste terrible
czapeczka canona* i duzo dobrych checi
*zgubiłem
Drugie bardzo dobre, naprawdę przyciąga na dłuzej do ekranu. Co do kita to ostatnie szkło jakie chciałbym wymieniać. Abberacje można usunąć softwarowo i to bez większych kombinacji. 18-55 po przymknięciu jest naprawdę niezły szczególnie do lanszaftów i na szerokim kącie. Jedyna sensowną alternatywą dla kita jest ciągle 10x droższy 17-40 L ale przy lanszaftach i tak jakość przy f8-f11 (poza kontrastowymi scenami) będzie podobna. Zobaczymy co będą warte nowe szkła Tamrona i Tokiny, moze wtedy coś sie ruszy w tym segmencie.Zamieszczone przez Qtek
...tak sobie myślę ... po ostatnim plenerku...
widząc ile radochy u kolegów wywołały porozrzucane po okolicy czołgi![]()
...że...:
...czy ktoś z szanownych poznaniaków byłby może zainteresowany
plenerowym przejściem się do
Muzeum Broni Pancernej
w CSWL na Golęcinie?
link do strony muzeum tutaj
może trzebaby im ciekawsze fotki zrobić? :wink:
(i stronę)
pozdro.,
m.
A ja dzisiaj do Rogalinka wyskoczyłem. Trochę za późno bo się już mgły podniosły ale bardzo ładnie było. Czaple oczywiście na mój widok pouciekały. Udało mi się popstrykać za to kilka bardziej "cywilizowanych" ptaków i kilka landszaftów.
http://canon-board.info/showpost.php...1&postcount=88
Perqsista przetarł szlakiSuper, że wyschło, będzie można wejść w głąb a nie łazić dookoła jak my ostatnio
Dzisiaj jest ciepło wiec rano będzie ********a mgła. Oczywiście się wybieram
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Z tym, że wyschło to byłbym ostrożny. Dizisaj przelazłem na 2 stronę rozlewiska tylko dlatego, ze miałem wysokie kalosze do kolan. Wystarczyło i ch "na styk". Ale dzisiaj cały dzień słońce prażyło więc jest nadzieja, że jutro będzie lepiej. Postaram się jutro dojechać.Zamieszczone przez Cichy
Ja powinienem być gdzieś o 5.30
O obiektywach wiem prawie wszystko