To ja bede na bosakaZamieszczone przez Cichy
![]()
To ja bede na bosakaZamieszczone przez Cichy
![]()
qtek.digart.pl
odetchnąłem...
udało mi się kupić w Castoramie fachowe zielone
niestety ostatnią parę z napisem "canon" na boku ktoś mi zwinął sprzed nosa![]()
Canon dSLR + szkieł parę...
Ja kupiłem w Leroy Merlin ostanią parę dużych ale przepłaciłem, 38 zł w Castoramie były po 3 dychy. Gdybym miał mniejszą nogę to bym z poznańskiego sknerstwa tego nie wytrzymał-w Auchan były po 24, ale zielone były tylko mniejsze rozmiary-moje były tylko jasnogranatowe. Sebastian dzieki za cynka z Castoramą. Tak BTW to pogoda wieczorem nie zachęcała ....
Dobiję Cię - te w Castoramie tak dokładnie to były za 29,50 złZamieszczone przez perqsista
co do pogody - przeżyję brak romantycznego słońca o wschodzie, ale jak będzie kapać, to mnie chyba coś trafii:sad:
Canon dSLR + szkieł parę...
A jak ktos ma pare zl luzem a nie lubi kupowac marketowych jednorazowek i wie, ze kalosze mu posluza czesciej niz raz na rok i to w roznych porach roku, to zdecydowanie polecam np te:
http://www.fishing-mart.com.pl/pl/pr...r=139&kind=707
Jak przez 2 godziny się wyśpię i wytrzeźwieję, to będzie k...a cud![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
No i się dbył plener.... pobudka po 4.00, jazda terenowa po błocie, brodzenie po kolana w wodzie - zdjecia będą niestety za parę tygodni jak się w szopie dorysuje światło i mgłęPogoda była do ****, w moim przypadku wszystko do powtórki. Jak wygrzebię coś w miarę sensownego to wrzucę. Ale tak poza tym było bardzo wesoło no i Cichy dał pomacać... swoją piątke
![]()
Pogoda do **** ale swieze powietrze i przechadzki po mokradlach fajne. Ja tez nic ciekawego na karcie nie znalazlem. Bylo milo, ganianie za czaplą. Ogolnie fajne tereny i do powtorzenie jak mgly bedą. ....i ten wizjer w 5D...ach![]()
qtek.digart.pl
Coś wrzucę, żeby towarzystwo zobaczyło o czym mowaA Sigma 24-70 mydlanaaaa na pełnej klatce
Poniżej fota z Tampona
O obiektywach wiem prawie wszystko