miasto ok, przynajmniej dopóki w przyrodzie dominuje b/w zamiast rgb :-|Zamieszczone przez Silent Planet
a streetphoto na jeżycach?? lepiej na wildzie, okolice stadionu albo przemysłowej, no i oczywiście ... wolne tory![]()
miasto ok, przynajmniej dopóki w przyrodzie dominuje b/w zamiast rgb :-|Zamieszczone przez Silent Planet
a streetphoto na jeżycach?? lepiej na wildzie, okolice stadionu albo przemysłowej, no i oczywiście ... wolne tory![]()
pozdro.,
m.
Brzmi interesująco zobaczymy jak się inni ustosunkują. Byle w miarę szybko. No i jakiś konkret odnosnie terminu. W ogóle to możemy się umówić w jakimś wybranym miejscu i w zależności od pogody ewentualnie zmodyfikować plany.Zamieszczone przez mxw
Pozdrawiam.
no to ustalmy jakiś konkret.Zamieszczone przez perqsista
na zlocik trzeba zarezerwować ok. 2h. więc kiedy kto może? (chodzi o ten weekend)
moje propozycje:
piątek: po południu/wieczorem/w nocy,
sobota i niedziela: 9.00 albo po południu.
pozdro.,
m.
Tu jest ok może być sobota rano (niedziela też ewentualnie) Jak są twardziele to może być nawet wcześniej niż o 9.00Zamieszczone przez mxw
![]()
Wpisujcie sie kto może i przyjdzie/przyjedzie i gdzie się spotykamy.