Jutro na Biedrusko i Morasko jedziemy z rana , podobno wartoMożna się dołączyć, jak ktoś chce.
Jutro na Biedrusko i Morasko jedziemy z rana , podobno wartoMożna się dołączyć, jak ktoś chce.
O obiektywach wiem prawie wszystko
O ktorej? I gdzie ?Zamieszczone przez Cichy
![]()
qtek.digart.pl
no, no... chłopaki... widzę, że jesteście po prostu NIEZMORDOWANI
Canon dSLR + szkieł parę...
No, a ja dzisiaj znowu idę jeszcze na imprezęZamieszczone przez SebastianD
Jak maraton to maraton. A tam będziemy jechać nieco później niż dzić, ok 6.30, żeby rano wyjrzeć za okno i zobaczyć jaka pogoda
Chcemy zobaczyć m.in. kratery po meteorytach oraz mam na mapie namiar na jakiś rezerwat ptaków, gdzieś koło poligonu.
To jeszcze napiszcie gdzie zbiórka jak dam radę to może się zjawię.Zamieszczone przez Cichy
6.30 Stacja JET (KFC) koło Ronda Starołęka. No chyba, ze gdzieś koło piątkowa w stronę naramowic.Zamieszczone przez perqsista
http://www.salamandra.org.pl/magazyn/b01a02.html - tu pierwsza czesc wyprawy
no nie, Cichy, aleś wymyślił...Zamieszczone przez Cichy
jakie rondo starołęka???Zamieszczone przez Cichy
to o 7.00 na parkingu pod rezerwatem (jeżeli wstanę).
tylko jakie ptaki wy tam chcecie focić???![]()
Ostatnio edytowane przez mxw ; 23-04-2006 o 00:16
pozdro.,
m.
No jak komu po drodze. A jeśli chodzi o porę, to przecież nie mój wymysł, tylko po co drugi raz jechać do Rogalinka.. Pojedzie się jak woda opadni i będą mgły. A jeśli chodzi o ptaki, to bedzie prawdopodobnie osoba, która zna tereny na poligonie i ponoć przy tamtejszych stawach są gniazda czapli i inne takie fauny. My zajedziemy tam pewnie na 7.30, więc MXW możesz sobie pospać![]()