Ja się piszę. Pytanie -kiedy?Zamieszczone przez Cichy
No i gdzie?
Ja się piszę. Pytanie -kiedy?Zamieszczone przez Cichy
No i gdzie?
z rana?? na ptaki???Zamieszczone przez Cichy
wolę wieczorem... na kociaki
Cichy, a ty chcesz wypróbować swojego fulflejma? tylko, że teraz jesteś przecież krótszy o 0,6x... :wink:
acha, a tak apropos: rozmawiałem ostatnio z kolegą profesjonalnym ornitologiem, może chcecie żeby z niego wycisnąć jakiś bardziej profesjonalny wypad do jakiegoś nieodległego rezerwatu na te no, ptaki?
pozdro.,
m.
O obiektywach wiem prawie wszystko
O której jutro?Zamieszczone przez Cichy
To może zróbmy inaczej . Podejrzewam, że większości nie będzie pasowało w tygodniu, a w weekend ma byc piękna pogoda. Może sobota lub niedziela raniutko bedzie odpowiadało?
Ja się piszę najchętniej w sobotę,niedziela w sumie też może być.Zamieszczone przez Cichy
Czyli co, sobota rano o wschodzie słońca na łęgi jedziemy ? Tam nie ma możliwości, że nie będzie zwierzakówDodam, że to dosłownie parę kilometrów na południe od starołęki.
OKi tylko proponuję się umówić np na Starołęce i później pojechalibyśmy za Tobą bo trochę szkoda czasu na szukanie (siebie nawzajem i miejsca-w moim przypadku)Zamieszczone przez Cichy
No i jeszcze troche statystyk co do godziny wschodu w sobotę:
początek świtu cywilnego: godz. 5:00:44.34"
wschód słońca: godz. 5:38:20.65"
czyli godzinę spotkania trzeba by ustalić wg powyzszego schamatu??:
Jak zwyklę mogę zabrać kogś z okolic Kopernika i Górczyna lub po drodze wzdłuż hetmańskiej
=> Cichy
Którą godzinę w środku nocy masz na myśli pisząc "sobota rano o wschodzie słońca"?
Może też bym się wybrał...
Brzmi kusząco, tylko pobudka nieco mnie przeraża![]()
Canon dSLR + szkieł parę...
WYjechać można ze starołęki o 5 rano zgodnie z powyższymi danymi. Załapiemy się na najładniejsze landszaftyDobrze zaopatrzyć się w .. kalosze (podmokły teren i rosa). Kto jeszcze się pisze ?