to ja moze zaczne niesmialo :P kiedy nastepne spotkanie... moze tym razem pod wieczor.. coraz pozniej sie zmierzcha mozna zrobic pare nocnych ujec a pozniej porozmawiac w knajpce.. hm ?
to ja moze zaczne niesmialo :P kiedy nastepne spotkanie... moze tym razem pod wieczor.. coraz pozniej sie zmierzcha mozna zrobic pare nocnych ujec a pozniej porozmawiac w knajpce.. hm ?
An effective way to deal with predators is to taste terrible
czapeczka canona* i duzo dobrych checi
*zgubiłem
Jestem ZA.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja wieczorem nie mam się co pokazywać. Narazie bez statywu. W dzień mogę (niedziela).Zamieszczone przez Cichy
nie martw sie statywem, wystarczy samowyzwalacz i woreczek z grochem na kawaleku plaskiej powierzchni.
An effective way to deal with predators is to taste terrible
czapeczka canona* i duzo dobrych checi
*zgubiłem
Raczej wolę kontrolować kadr i czas wyzwolenia migawki bardziej tradycyjnymi metodami (statyw+węzyk)Zamieszczone przez dies
![]()
Ja co prawda mam statywa ale jakiegoś kiepskiego aczkolwiek na razie to co mam czyli kita utrzyma. Ja jeszcze nie wiem czy bym wpadł. Zależy kiedy.
350D+18-55+28-75+70-300+190PROB+486RC2+JUPITER3,5/135+NOVA4
No i co panowie taka cisza? My wczoraj wypuscilismy się ponownie na dębinę.. Lody zeszły to i ptaków więcej. Podczas jednego głupiego spaceru ustrzeliłem kosa, kowalika, dzięcioła czerwonego, gołębia skalnego, szpaka, bogatki i kilka innych niezidentyfikowanych fruwaczy![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ja w weekend pracowałem aczkolwiek wczoraj miełem niespodziewanie 2 godzinki wolne w godzinach popołudniowych i pojechałem nad Rusałkę. Też trochę ptactwa ustrzeliłem (http://canon-board.info/showthread.php?t=5888&page=6). Cichy wrzuć jakieś fotki z Dębiny. Pozdrawiam.
Tego trzeciego to super wypatrzyłeś aż sam dziób rozdziawiłem![]()