Strona 21 z 33 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 330

Wątek: [Poznań] plener studyjny

Dopiero zaczyna Awatar dies
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

no to sroda tuz tuz... moze jednak weekend ? powtorka z rozrywki z lepszym swiatlem ?
    ps. wiecie gdzie mozna kupic tanio na miescie w zwyklym sklepie 50tke 1.8? w fotodurze jest dosc drogo... a ja cholera do cierpliwych nie naleze i gotow jestem kupic (decyzje podejmuje w pare sek. )
    pozdrawiam
    An effective way to deal with predators is to taste terrible
    czapeczka canona* i duzo dobrych checi

*zgubiłem

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

W Poznaniu jest taki pan Jacek na Dębcu, który ma 50tki w baaaardzo przystępnej cenie... i wielkiej ilości Zresztą chyba nawet przeglądał ten topic.

Miasto
    Poznań

Domyślnie

a jaka to cena ? jesli przystepna bardzo bardzo to juz jutro kolo poludnia bede na debcu... jakies dokladniejsze namiary?

*zgubiłem

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dies
    a jaka to cena ? jesli przystepna bardzo bardzo to juz jutro kolo poludnia bede na debcu... jakies dokladniejsze namiary?
    To jest fotomania z forum. Mail: lensring (małpa) lensring.pl . Kupowałem od niego swojego 100-300. Co do transakcji i jakości obsługi nie miałem żadnych zastrzeżeń. Generalnie zauważylem tylko, że trochę brzydko pogrywał wobec Cichego (na plrfc) ale to nie miało nic wspólnego z relacją sprzedawca-klient więc jeżeli ma to szkło to możesz śmiało kupować.

fotomania
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez perqsista
    To jest fotomania z forum. Mail: lensring (małpa) lensring.pl . Kupowałem od niego swojego 100-300. Co do transakcji i jakości obsługi nie miałem żadnych zastrzeżeń. Generalnie zauważylem tylko, że trochę brzydko pogrywał wobec Cichego (na plrfc) ale to nie miało nic wspólnego z relacją sprzedawca-klient więc jeżeli ma to szkło to możesz śmiało kupować.
    A powiesz mi dlaczego w rozmowie na tym forum Qba nie zajal zadnego stanowiska ?? Wyslal za Elke kogos z kim rozmawialem prowadzac ozywiona dyskusje . Ktos kto obawia sie otwartej polemiki jest mniejszy ( nie wzrostem )

Nie ma w tej chwili 50 tek , dzisiaj ostatnie dwie sobie wyszly po 250 PLN . Uzywane stan doskonaly i to jeszcze MADE In Japan . A ty miales sobie wleciec postrzelac wszystkim od 17-40 do 70-200 2,8 i kilka stalek w srodku ale jakos nie wpadles )

Miasto
    Poznań

Domyślnie

szkoda ze nie zdazylem.. nic to pozostanie mi poczekac, 250 to bardzo mila cena.

*zgubiłem

Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotomania
    A powiesz mi dlaczego w rozmowie na tym forum Qba nie zajal zadnego stanowiska ?? Wyslal za Elke kogos z kim rozmawialem prowadzac ozywiona dyskusje . Ktos kto obawia sie otwartej polemiki jest mniejszy ( nie wzrostem )
    Tutaj niestaty nie nadążam za Twoim tokiem.

Ok. Jacek. Nie będę Wam się ładował w Wasze polemiki . Dla mnie i tak obydwaj jesteście handlarzami godnymi zaufania czego w żadnym wypadku nie zamierzałem kwestionować.

Cytat Zamieszczone przez fotomania
    Nie ma w tej chwili 50 tek , dzisiaj ostatnie dwie sobie wyszly po 250 PLN . Uzywane stan doskonaly i to jeszcze MADE In Japan . A ty miales sobie wleciec postrzelac wszystkim od 17-40 do 70-200 2,8 i kilka stalek w srodku ale jakos nie wpadles )
    Co do mojego wpadania to chciałem wpaść może nie po elki - coś wspominałeś o statywach z funsportu jak byłem ostatnio. Pisałem do Ciebie nawet w tej sprawie ze 2 tyg temu.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Perq - daj już spokój, ja z kolei nie mam zamiaru wdawać się na publicznym forum w jakieś w jakieś spory. Moje stanowisko ? Uważam tak , jak każdy kto czytał post na recu że zostałem obsmarowany dość nieładnie. Próbowałem wyjaśnić sprawę na gg no ale kolega Jacek nie uważa, jakoby napisał coś złego, więc dyskutować na ten temat więcej już nie będę. Najlepiej się po prostu nie odzywać i tyle.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Coś już napisał Awatar student_22
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A ja spóźniony z jeszcze 3-ma fotkami....
    Sorki że tak późno ale na serio mam teraz taki zawał z robotą że siadam rano wstaje wieczorem od kompa i nie mam ochoty na nic a tym bardziej na dalsze gapienie sie w monitor:

350D+18-55+28-75+70-300+190PROB+486RC2+JUPITER3,5/135+NOVA4

Miasto
    Poznań

Domyślnie

2-jka bardzo fajna. Świeże spojrzenie Chętnie bym ją zobaczył w&b. BTW ale światło to mieliśmy niestety do **** ;(

Strona 21 z 33 PierwszyPierwszy ... 11192021222331 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów