Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 264

Wątek: [micles] BEZ3MANKI Productions

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

15.
    Robione w 1 dzień, w dodatku po imprezie

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem jest to najlepsza wasza produkcja jak do tej pory. Zawiera emocje, melodia "stolat" ciekawa i pomysł z łączeniem różnych twarzy też fajny, chociaż podział na 3 już mi się nie podobał. Jakieś tam problemy z synchro są bo chyba co niektórzy trochę tekstu pozapominali, ale bardzo bym się cieszył jak bym takie wideo dostał na 18.
    Koniec słodzenia. A propos teasera parkour. Kucza ma rację imho. Organoleptycznie mi też wydaje się ta "muzyka" za głośna. Kto jak kto ale Ty, umysł ścisły tego forum powinien wiedzieć, że takie podawanie w dB to sobie można w ... . Twój 2 kontrargument również zupełnie do mnie nie trafia. Get rede get rede to każdy nawija, jak pomysłu na tekst nie ma. Jeżeli ta "muzyka" Twoim zdaniem pasuje, to bez urazy ale chyba nie masz poczucia rytmu. Nie lepiej było wziąć muzyczną klasykę takich filmików, czyli np. clubbed to death albo lux aeterna? Ewentualnie coś podobnego, a nie takie... coś. Kadry też kiepskawo. Na youtubie jest masa filmików gorszych jakościowo ale chociaż przynajmniej lepiej pokazują ten sport. Pozdrawiam.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kłopoty z synchro są bo to są dość długie ujęcia, a śpiewający mieli tak na oko po 5-10 dubli (mało jak na taką ilość tekstu + dodatkowo pokazywanie + dodatkowo zdarzały się moje pomyłki z ostrością/tempem panningu/etc), aczkolwiek ostatnia nawijka pokazuje, że można zaśpiewać całość równo i z bardzo ciekawą jak dla mnie linią melodyczną

Dzielenie powinno być nakręcone z trochę lepszym światłem niż kuchenna lampa, i na trochę lepszym tle niż żółta ściana, i z bardziej rygorystycznie ustawionymi osobami i z nakazem jak najmniejszego poruszania całą głową (możnaby ładniej te części ze sobą dopasować i niepotrzebne byłyby może czarne paski nawet).

Muzyka została albo tak kijowo przygotowana przez samego autora muzyki, albo skaszaniona przy kompresji do formatu z którego skorzystał montażysta (nie ingeruję zarówno w dobór muzyki, jak i w źródło jej pochodzenia, być może powinienem bo też mi się aż tak super nie podoba). Może winą jest to sławetne "spłaszczanie" dynamiki utworu o którym ostatnio tak głośno. Źle argumentujesz, bo "mój ścisły umysł" powie ci, że na wykresie audio nie ma obciętych szczytów fal = nie jest za głośno. Ale już moja naturalna percepcja może ci powiedzieć, że faktycznie możecie odczuwać taki efekt, bo też go odczuwam, lecz nie uważam go za jakiś kardynalny błąd.

Nie, nie lepiej było wziąć klasyczną muzykę takich filmików, bo już mi się nią żygać chce, jak 50ty raz oglądam film nie zmontowany pod muzykę, tylko z wrzuconą muzyką, "bo to klasyka takich filmików". Na youtubie jest masa filmików z kolesiami na światowym poziomie i realizowana przez okres dłuższy niż 1h (z powodu zbyt ciasnej uprzęży GoPro na klacie, Adi nie doleciał tam gdzie miał, nabawił się kontuzji kostki i musieliśmy odłożyć nagrywkę na kiedy indziej). Z resztą, w tytule jest jak byk : Teaser.
    Cytat Zamieszczone przez Słownik slangu Zbigniewa Parzycha
    teaser
    reklamówka, demo; migawka filmu (jako zachęta do czegoś)
    i logicznie podchodząc do tej definicji, w teaserze nie powinny być zawarte najlepsze momenty planowanego filmu, bo to już nie zachęta, jeżeli wszystko jest już pokazane.

Obiecuję dobry film parkourowy, w swoim czasie.
    I dobry film łyżworolkowy, o którego powstaniu zadecydowliśmy dzisiaj, wraz z jednym z pierwszych riderów w PL (śmiga od 1994).

A na razie montujemy filmy z :

Baniek Mydlanych w Poznaniu
    Dubstepów
    Warsaw Negotiation Round

Stay tuned!

Domyślnie

na kiedy przewidziany filmik z eskulapu ?
    Canon 500D + Sigma + revuenon + Falcon 8mm
    FACEBOOK

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dostałem info, że nawet zaczął się montować

Domyślnie

no no mam nadzieje ze nie przyjdzie nam dlugo czekac.
    i ze produkcja dotrzyma poziomu tej z kill da chill
    pozdro
    FACEBOOK

Dopiero zaczyna Awatar Deeno
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Oho - chyba będzie nowa produkcja - o ile dobrze poznaję kręci się tam pewien kamerzysta
    http://www.youtube.com/watch?v=CVvN6...layer_embedded
    450D

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Będzie, będzie, ale nie z kuźni BEZ3MANKI, tylko z Poznań, I Love You dla miasta.

Domyślnie

jak tam ida prace nad filmem z dubow ?
    FACEBOOK

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Rdzeń już zmontowany, teraz już tylko czekamy, aż Eskulap będzie miał czas nas do siebie wpuścić, żebyśmy mogli nakręcić intro, później pewnie ze 2 dni dopieszczania kolorystycznego i precyzyjnego i release.

Strona 16 z 27 PierwszyPierwszy ... 6141516171826 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów