to teraz siadz jeszcze raz i zmontuj ale tym razem z wykorzystaniem ujec z GoPRO ktore mial zainstalowane na kasku [nie wiem czy HD cyz nie] - mam wrazenie ze bedzie to lepsze i pelniejsze
to teraz siadz jeszcze raz i zmontuj ale tym razem z wykorzystaniem ujec z GoPRO ktore mial zainstalowane na kasku [nie wiem czy HD cyz nie] - mam wrazenie ze bedzie to lepsze i pelniejsze
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
Zbyt bardzo odstawały jakościowo i zbyt mało widać tego, co najważniejsze (rider, pęd, skoki). Poza tym przecież kilka ujęć z GoPro było użytych w filmie![]()
wlasnie ogarnalem nowa produkcje KdC & FS. doobrze wyszlo![]()
Canon 500D + Sigma + revuenon + Falcon 8mm
23.
24.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Filmy fajne ale nie wiem co będzie jak pierwszy obejrzy Bob Dylan i zobaczy jak ktoś zrealizował jego pomysł na teledysk dla osób posiadających telefon bez fonii. Poda Cię do sądu? http://www.youtube.com/watch?v=IMIlP4zB0EM Na oba bardzo przyjemnie się patrzy.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 20-10-2011 o 22:45
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Od razu przepraszam za wydziwiackie efekty w tym ostatnim, ale montażysta się uparł, że ja jestem od kręcenia, a on od montażu i nie dało się go przekonać, że trochę to kiczowate(mówię tu głównie o komiksowym ujęciu, które bez efektów i zwolnień było moim ulubionym, flagowym ujęciem tej produkcji, jeżeli chodzi o kwestię ruchu kamery
)
Efekt faktycznie nie potrzebny.
Ten kawałek Kings of leon to często ludzie podkładają do klipów
Trawa jest chyba za zielona, ale to szczegół. Mnie się to podoba, ale
jestem najbardziej pod wrażeniem, tego jak Ty zapierdzielasz z tym glide (? nie pamiętam jaki masz ten steady). Szczególnie na którymś klipie z wesela. Ja bym się bał, że walnę dzwona i wbije sobie ten cały sprzęt w klatę. Zrobiłbyś kiedyś taki make of, jak to z boku wygląda, tzn jak fruwasz z tym steady.
Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.
Jak wpadniesz mnie nakręcić, to zrobię - a raczej ty zrobisz
Na weselichach najważniejsza jest determinacja - Glide "idzie pierwszy", jeżeli się zmieści w szparę pomiędzy ludźmi, to znaczy, że reszta układu (czyli moje ciało) też musi przejść. Zazwyczaj udaje się bezkonfliktowo, czasami "z otarciem", a tylko pojedyncze przypadki to większy konflikt torów ruchów tańczących gości i mnie podążającego za kamerą prowadzoną przed sobą. Dużo pomaga to, że przy kątach 14-20mm nauczyłem się już bez patrzenia przewidywać co jest w kadrze, dzięki czemu mogę patrzeć na to, co za chwilę będę kręcił (przejście z pary na parę), albo gdzie dam radę się wcisnąć.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---