Ma być zmontowane na szybko, czy porządnie?
Dopiero przejrzeliśmy materiał z dubstepów. Keep calm, Stay tuned.
Ma być zmontowane na szybko, czy porządnie?
Dopiero przejrzeliśmy materiał z dubstepów. Keep calm, Stay tuned.
fajniezwalnianie i przyspieszanie przy skokach fajnie dynamizm oddaje,perspektywa z oczu parkourowca też ciekawa.Widział bym jeszcze jakieś ujęcia od spodu jak przelatuje nad obiektywem skierowanym w górę tym bardziej,że masz 14mm :-D całość na plus
super sprawa,
a czym stabilizujesz?
Micles, ale edytora musisz zmienic, bo odstawil szopke.
1.Muzyka - O polowe wyciszyc
2.Muzyka - Kiepska !
3.Ciecie - ogolnie kiepskie
4.Ujecie w 20 sek - perspektywa taka, aby kolejne ujecie mialo sens, w tym wypadku bardzo sie gryzie z kolejnym ujeciem.
5. 24 sek chlopak w bialym skacze na ostatnia barierke, 25 sek chlopak w czarnej laduje
Moim zdaniem przerost formy nad trescia.
Jak na ilość materiału, którą nagrałem (8min 34sec, w tym dużo ustawiania ostrości, chodzenia, czekania na rozpoczęcie trikaska) edytor spisał się na medal.
1. Muzyka - przez większość klipu na poziomie -4,2dB, są chyba ze dwa pojedyncze piki do -2,4dB - więc zapasu jeszcze od cholery. Reklamację co do przygotowania muzy możesz zatem kierować do autora (Bassnectar - Here We Go Official).
2. Muzyka pasuje zarówno dynamiką, nastrojem jak i nawijką ("get rede, get rede, cośtam here we goo! I jazda). No chyba że komuś takie klimaty nie podchodzą, to trudno, niech sobie Mozarta w tle puści ;p
3. Ogólnie.
4. Nie wiem czemu się gryzie - jest przygotowanie do skoku z pierwszej osoby, widać jak czarny wbiega w kadr i następuje zmiana na trzecioosobowego który obserwuje obu skaczących z boku.
5. True. Powiedzmy, że problemy zdrowotne przeszkodziły nam w dalszym kręceniu i dlatego mieliśmy tak mało materiału (z materiału z tego dnia zdjęciowego miał wyjść pełnoprawny film, a ostatecznie ciężko było nawet teaserek skleić).
mnie tam muzyka pasuje, napięcie buduje.
Ostatnia produkcja szczególnie na plus. Poprzednie oczywiście również wymagają pochwały. Muszę przyznać, ze zamierzony efekt został uzyskany.
Od strony warsztatowej w porządku. Od strony filmowej to na razie zlepek przypadkowych scen ale że to teaser więc póki co nie ma co wyciągać zbyt pochopnych wniosków. Jeśli montażysta się przyłoży może być fajny klip. Co do muzyki to kwestia gustu i każdemu co innego przypasuje, mi akurat bardziej pasowałyby hard-corowe czy wręcz trashowe rytmy ale to co jest też pasuje do klimatu.