-
Co do fontanny to się nie zgodzę, bo i tak ciągnie się w nieskończoność, ale kolejne dwa - owszem, za szybko. Dopiero kształtuję sobie wyczucie w tych sprawach - kiedyś to był statyw i koniec, ani pół kroku z kamerą, a teraaaz
-
-
Uzależniony
Moim zdaniem ujęcia ze stedicama są fajne jak w początkowej fazie ującia jest jakiś element będący odniesieniem przestrzennym a następnie przejście do głównego motywu ujęcia. Ujęcie wokół fontanny widziałbym rozpoczynająć je z obiektywem skierowanym na trawę lub w dół na murek wokół fontanny i późniejsze wejście na temat główny z wyprostowaniem stedicama do pionu. Mój kolega kaemrun z którym robię sporo kotletów robi to tak: http://www.cvs.szczecin.pl/ - galeria śluby - plener Dorota i łukasz - ujęcia na kładce albo w lesie.
-
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 26-08-2011 o 02:21
-
Takie tam na wojnie 
fot. Jarosław Pruss/Gazeta Pomorska
-
-
Twoje filmy podobają mi się zdecydowanie bardziej niż zdjęcia
-
Coś już napisał
śmigałes na rolkach z 5'tka na glidecamie? :-D
Ostatnio edytowane przez janmar ; 31-08-2011 o 23:02
-
Problem?
Od jakichś zamierzchłych czasów jeżdżę na rolkach (z 8 lat spokojnie będzie) a wcześniej jeszcze na łyżwach. Dodatkowo od ostatnich 2 lat intensywniej - po 30km dziennie + maratony rolkarskie, ...
No generalnie obycie się z fizyką jazdy mam już na tyle duże, że dodatkowe (ile to tam jest - 3? 5?) kg mi nie robi.
Ostatnio edytowane przez micles ; 31-08-2011 o 16:02
-
Początki nałogu
Widzialem zica na schodach parku jak wracalem do chaty :]
Ostatnio edytowane przez janmar ; 31-08-2011 o 23:03
-
Film robiony turboszybko - 1h jeżdżenia, 9min materiału (!) na aparacie, 3h montażu, 1h gradingu. Szybko, bo na konkurs z terminem do dzisiaj. W sumie to możnaby go traktować jako Trailer 
22.
Uprawnienia umieszczania postów