Strona 13 z 27 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 264

Wątek: [micles] BEZ3MANKI Productions

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

mam dziwne wrazenie, ze w 80% ujec ostrosc jest ustawiona na za ludzmi

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Masz prawidłowe wrażenie :/

Początki nałogu

Domyślnie

intro fajne!
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Przed planszą, plansza, czy po planszy? To "po planszy" kręciliśmy tak na oko połowę całego czasu zdjęciowego. Wejście do tramwaju jednymi drzwiami i wyjście drugimi tyłem, z obiema rękoma zajętymi kontrolowaniem sprzętu i zachowanie przy tym odpowiedniego tempa i odległości od narratora było nie lada wyzwaniem, ale uparłem się że ma tak być, no i jest :P

Początki nałogu

Domyślnie

to z tramwaju wyjście, tylko ze troche za szybko idziecie i ten koles jakos tak blebra bez zycia i w ogóle później ma masakryczną dykcję
    przed logo też fajne takie intro backstejdżowe
    i w ogóle te backstageowe wstawki są fajne
    końcówka daje radę lepsze tempo
    W fotografii najważniejszy jest pomysł, dobre światło i jeszcze raz pieniądze.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Ogólnie to wyszło z tego taka mocno amatorska zabawa. Wchodze w kadr jednego typa jak drugi przepytuje, wszystko na jedno kopyto, odrazu czuc brak obiektywizmu, czyli selekcja tylko glupich odpowiedzi, bieganie za ludzmi itd. Od tej strony to chyba najsłabsza wasza produkcja.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Prowadzący sam chyba by nie wiedział, poza tym "Kaponiera" to nazwa potoczna, która przyjęła się bardziej, niż prawdziwa nazwa, czyli rondo Kopernika. To tak, jak z "Ratajami" - a nie ma takiej dzielnicy czy osiedla "Rataje" ale wszyscy tak mówią.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ogólnie to wyszło z tego taka mocno amatorska zabawa. Wchodze w kadr jednego typa jak drugi przepytuje, wszystko na jedno kopyto, odrazu czuc brak obiektywizmu, czyli selekcja tylko glupich odpowiedzi, bieganie za ludzmi itd. Od tej strony to chyba najsłabsza wasza produkcja.
    Dla mnie osobiście ten materiał był niczym innym jak testem Zooma w trudnych warunkach (dmuchało tak mocno że Glide się cały bujał ), bo od początku czułem, że temat nie jest super błyskotliwy, ale pozostałym dwóm osobom zaangażowanym w produkcję zależało na wypuszczeniu filmu na tyle, że do tego doszło.
    Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Prowadzący sam chyba by nie wiedział, poza tym "Kaponiera" to nazwa potoczna, która przyjęła się bardziej, niż prawdziwa nazwa, czyli rondo Kopernika. To tak, jak z "Ratajami" - a nie ma takiej dzielnicy czy osiedla "Rataje" ale wszyscy tak mówią.
    Nie wiedziałby, bo nie mieszka tu od urodzenia, a jedynie od roku-dwóch. A na przykład taki zaitzev to już wiedział. Spotkaliśmy z chyba ze 4 osoby, które wiedziały.

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

bawicie się w "matura to bzdura"?
    kurcze, ciągle jestem pod wrażeniem jakości tych filmów z lustrzanek
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Dlaczego to takie długie??? Wytrzymałem do 3 minuty a dalej oglądałem już przeskokami. Skróciłbym to do dwóch może dwóch i pół minuty i przede wszystkim w montażu wyciąłbym w kółko zadawane pytanie "Kto to jest Kaponier". No i coś wam się z czasem poprzestawiało bo wstęp jest kręcony dużo później niż właściwa akcja co widać po kolorze nieba. Poza tym moim zdaniem za szerokie kadry. No ale nie miała to być ambitna produkcja więc nie ma co się nad nią pastwić

Strona 13 z 27 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów