Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Dzięki.
1. Za krotki czas napisow lansowych na wstepie.
2. Fakt. Sceny z pelej sali fanow przelatujace do pustej z odwrocami rol glownych w clipie kupy sie nie trzymaja. Gdby udalo sie uzyskac trybuny fanow przy wszystkich ujeciach w sali to na pewno byloby to jazzy! A tak niestety.
3. Fakt za duzo podrozy w miejsca tam i siam.
4. Ladna praca kamera - znaczy dslr.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ale i tak bedzie progress siak czy owak bo bedzie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Jakie parametry maja pliki ktore zapodajesz na vimeo? Format, kodek, ilosc klatek?
Ostatnio edytowane przez ArturBonoVox ; 22-04-2011 o 00:49 Powód: Automerged Doublepost
Progress będzie.
Format nie ma (z tego co ja rozumiem) nic do rzeczy, bo to tylko wrapper, standard opakowania danych video w dane informacyjne, no ale jak już musisz wiedzieć, to mp4. Sony AVC (eksport z Vegasa), fps taki sam jak klipy wejściowe (w tym wypadku 23.976).
Cień jest strasznie rażący, ale...
No właśnie ale... jest tego sporo i co z tego. Przynajmniej jest do czego porównywać, a przy okazji dąży się do jednego. Dodatkowe indywidualne wyskoki tylko wtedy plusują. Mi się podoba, chociażby z tego względu iż doskonale wiem jaka trudna to sztuka, więc micles - pełen szacun, bo IMHO jest progres i leci w dobrą stronę.
a co byście wrzucili do naprawy tego cienia Jakieś "kontraświatło" w postaci rozproszonego światła z mocnych reflektorów?
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
"10kWatt na stronę" powinno załatwić sprawę cieni![]()
można z Bułgarskiej podpier..życzyć![]()
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
Zrozumieją głównie Poznaniacy, ale można posilić się także opisem na Wiki
13. "Pytania Bez3manki - Rondo Kaponiera"
Szkoda, że film nie odpowiada na nurtujące mnie od lat pytanie, dlaczego na Rondzie Kaponiera sygnalizacja świetlna zorganizowana jest niezgodnie z Kodeksem Drogowym.![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
To w następnym odcinku :P