Czyli ustaliliśmy, że Canon z FF i cropami 1,3 i 1,6 produkuje lustrzanki klatkowe: pełnoklatkowe, trzyczwartoklatkowe i półklatkowe![]()
Czyli ustaliliśmy, że Canon z FF i cropami 1,3 i 1,6 produkuje lustrzanki klatkowe: pełnoklatkowe, trzyczwartoklatkowe i półklatkowe![]()
5DMKII
i jeszcze małpkoklatkowe![]()
Witam.
Przepraszam, że przerwę dyskusję nt. nazewnictwa poszczególnych aparatów
Mam troszkę inne pytanie - Po jakiej cenie byście wystawili body 50d plus obiektyw 50 1.8?
Body ma może klapnięte z 600 zdjęć i około 4 m-cy więc jest jeszcze na gwarancji. Nie widać na nim śladów użytkowania bo szczerze to kupiłem ten aparat a następnie tak zmieniła mi się praca, że pasja jaką jest fotografia musiała zejść na dalszy plan.Teraz cały ten sprzęt leży w pudełku i wygląda jak nowy bo i jak ma wyglądać skoro nie mam kiedy go używać.
Osobiście powiem, że za komplet z kartą i obiektywem zapłaciłem 3500 zł i teraz mam problem za ile go sprzedać:/
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pewnie nie dostaniesz więcej niż 1000 zł. No ale po znajomości mogę Ci zaoferować okazyjnie 1500![]()
oczy + rynce + pstrykacz
zeus1006, wystaw za 3500.
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...
Nie spodziewałem się aż tak "cudownej" oferty
Wracając do wątku to dla mnie jako użytkownika 50d to obecne ceny tego body to lekkie nieporozumienie, chociaż ja jestem w takiej sytuacji, że powinienem się cieszyć z takiego obrotu sprawy. Jednak to niezwykły paradoks, że za używane body mogę dostać więcej pieniędzy, niż zapłaciłem za nowe.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Właśnie o takiej kwocie myślałem....
Ostatnio edytowane przez zeus1006 ; 20-02-2011 o 22:44 Powód: Automerged Doublepost
wystaw od 1 zł i ustaw sobie cenę minimalną na np 3000 zł.
Lepsze to niż odwoływać w ostatniej chwili bo "aparat leżał w torbie i nagle się uszkodził"
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i do tego mozesz dać kup teraz za 3500.
Ostatnio edytowane przez xxkomarxx ; 20-02-2011 o 22:48 Powód: Automerged Doublepost
Wielkie dzięki wszystkim za sugestie. Na pewno z nich skorzystam bo wydaje mi się, że cena 3500 zł za cały ten zestaw jest korzystna dla mnie i dla potencjalnego kupującego.
No to ja teraz żałuję, że swojego sprzedałem przy przesiadce na 5d za 2400zl, półtora miesięczny i 4500klatek zrobionych. Mogłem go wsadzić do pudełka, poczekać trochę i zyskałby może 1000zl na wartościAle coż, pocieszam się, że to, że drożeje, to nie znaczy że robi lepsze zdjęcia.