Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 56

Wątek: photorent.pl Polecam Wypożyczalnię !!!

Coś już napisał

Domyślnie

Chyba powinienem pracować w reklamie
    ...się narobiło

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń/Chełmno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Świetna sprawa, a właśnie, jak skutecznie ominąć wtopy typu uszkodzenie sprzętu w transporcie? Pakowanie przy kurierze mało realne i niewiele gwarantujące. Jest jakaś kaucja?
    Kurier- zawsze paczka ubezpieczona na wartość obiektywu lub innego sprzętu.
    Kaucja- jest (dla każdego sprzętu inna- płacona przy wynajmie)- jeśli o to chodziło. Z resztą na stronie wszystko wyjaśnione
    Szumofob i żyletofil

Bywalec
    Miasto
    Radom/Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iREM Zobacz posta
    Świetna sprawa, a właśnie, jak skutecznie ominąć wtopy typu uszkodzenie sprzętu w transporcie? Pakowanie przy kurierze mało realne i niewiele gwarantujące. Jest jakaś kaucja?
    Witam, pozwolę sobie zabrać głos jako "główny zainteresowany" :wink:
    Kaucja owszem jest, choć starałem się, aby była jak najrozsądniejsza (czyt. jak najmniej uciążliwa dla klienta).
    W kwestii uszkodzeń w transporcie wymagam, aby niezależnie od wybranej firmy spedycyjnej korzystać z ubezpieczenia paczki na kwotę co najmniej równą wartości odtworzeniowej (podana na stronie każdego przedmiotu).
    Sama zaś paczka wysyłana przeze mnie wychodzi zapakowana nie tylko bardzo solidnie, ale też w sposób umożliwiający jej powtórne zapakowanie w podobnym stylu przez klienta.

Cytat Zamieszczone przez privilege Zobacz posta
    Chyba powinienem pracować w reklamie
    Przyznaję, że jestem mile zaskoczony Twoim wpisem i cieszę się, że firma (jak i moja osoba) jest tak postrzegana. Zależało mi, aby ruszyć coś w temacie wypożyczalni w Polsce i się udało.

Bywalec Awatar vinietu
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

No to jeszcze tylko zniżka dla CB jakaś i życzyć rozwoju....szkieł w ofercie jak najwięcej.
    5D, 30D, C 50/1.4 , 85/1.8 , 300/4L , 17-40/4L , 70-200/4L , z16/2.8 , N Di866

Uzależniony Awatar iREM
    Miasto
    Gdansk, Poland, Europe, Earth

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vinietu Zobacz posta
    No to jeszcze tylko zniżka dla CB jakaś i życzyć rozwoju....szkieł w ofercie jak najwięcej.
    Również popieram i życzę sukcesów!!!
    Wszystko można zrobić lepiej.
    www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Domyślnie

Korzystałem w zeszłym roku i zdecydowanie polecam

Domyślnie Polecam wypożyczalnię Photorent

Chciałbym polecić wypożyczalnię Photorent.pl. Wypożyczyłem na wyjazd 25-28 lutego 2011 dwa obiektywy 85mm/1,2f oraz 16-35mm. Wszystko poszło niezwykle sprawnie, na dodatek obiektywy wysłane zostały do mnie jeden dzień wcześniej, tak aby uniknąć problemu potencjalnego opóźnienia w dostarczeniu przez kuriera, za co nie zapłaciłem. Kaucja została zwrócona w dniu zwrócenia obiektywów. Ogólnie bardzo pozytywne doświadczenie. Polecam bez wahania.
    Tomek Ziółkowski

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grztus Zobacz posta
    Kaucja owszem jest, choć starałem się, aby była jak najrozsądniejsza (czyt. jak najmniej uciążliwa dla klienta).
    Brawo. Super inicjatywa. W sumie nie myślałem o wypożyczeniu szkła, ale teraz ślinka mi cieknie aby się takim czymś pobawić.

Drugie brawo za odwagę bo chyba ktoś może nie oddać i... bardzo trudno będzie odzyskać pieniądze. Choć zapewne przemyślałeś wszystko dokładnie od strony formalno-prawnej.

Bywalec Awatar yarson
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ile kosztuje przesyłka ubezpieczonym kurierem np. obiektywu 70-200/2.8 ??

Bywalec
    Miasto
    Radom/Warszawa

Domyślnie

Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz na stronie photorent, tę konkretną dokładnie tutaj.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów