Chyba powinienem pracować w reklamie![]()
...się narobiło![]()
Chyba powinienem pracować w reklamie![]()
...się narobiło![]()
Witam, pozwolę sobie zabrać głos jako "główny zainteresowany" :wink:
Kaucja owszem jest, choć starałem się, aby była jak najrozsądniejsza (czyt. jak najmniej uciążliwa dla klienta).
W kwestii uszkodzeń w transporcie wymagam, aby niezależnie od wybranej firmy spedycyjnej korzystać z ubezpieczenia paczki na kwotę co najmniej równą wartości odtworzeniowej (podana na stronie każdego przedmiotu).
Sama zaś paczka wysyłana przeze mnie wychodzi zapakowana nie tylko bardzo solidnie, ale też w sposób umożliwiający jej powtórne zapakowanie w podobnym stylu przez klienta.
Przyznaję, że jestem mile zaskoczony Twoim wpisem i cieszę się, że firma (jak i moja osoba) jest tak postrzegana. Zależało mi, aby ruszyć coś w temacie wypożyczalni w Polsce i się udało.
No to jeszcze tylko zniżka dla CB jakaś i życzyć rozwoju....szkieł w ofercie jak najwięcej.
![]()
5D, 30D, C 50/1.4 , 85/1.8 , 300/4L , 17-40/4L , 70-200/4L , z16/2.8 , N Di866
Korzystałem w zeszłym roku i zdecydowanie polecam![]()
Chciałbym polecić wypożyczalnię Photorent.pl. Wypożyczyłem na wyjazd 25-28 lutego 2011 dwa obiektywy 85mm/1,2f oraz 16-35mm. Wszystko poszło niezwykle sprawnie, na dodatek obiektywy wysłane zostały do mnie jeden dzień wcześniej, tak aby uniknąć problemu potencjalnego opóźnienia w dostarczeniu przez kuriera, za co nie zapłaciłem. Kaucja została zwrócona w dniu zwrócenia obiektywów. Ogólnie bardzo pozytywne doświadczenie. Polecam bez wahania.
Tomek Ziółkowski
Brawo. Super inicjatywa. W sumie nie myślałem o wypożyczeniu szkła, ale teraz ślinka mi cieknie aby się takim czymś pobawić.
Drugie brawo za odwagę bo chyba ktoś może nie oddać i... bardzo trudno będzie odzyskać pieniądze. Choć zapewne przemyślałeś wszystko dokładnie od strony formalno-prawnej.
Ile kosztuje przesyłka ubezpieczonym kurierem np. obiektywu 70-200/2.8 ??
Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz na stronie photorent, tę konkretną dokładnie tutaj.