Strona 2 z 19 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 182

Wątek: Canon EOS 600D

Domyślnie

Hurra!
    Miałem kupować 550d, przeczytałem plotki o 600d, które teraz się potwierdziły - dobrze,*że się wstrzymałem.

Pytanie tylko na ile Canon wyceni 600d w Polsce W UK cena bardzo wysoka (akurat tą podawano w wielu miejscach), aczkolwiek 130Ł niższa niż 550d w dniu premiery. O cenach amerykańskich nie mamy co marzyć, chyba, żeby pomnożyć te ceny zamiast 3 to 4 razy ;-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na wejściu 600d z kitem bedzie kosztowal ok. 3,5 tys złotych.

Domyślnie

No właśnie, trochę obawiam się tego typu ceny Ale po cichu liczę, że będzie okazja do "wyrwania" go taniej chociażby przy okazji jakiejś wyprzedaży w MM.

Ciekawe jak będzie sprawowało się nowe szkło kitowe :>

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Czyli mniej więcej tyle co body 60D... kto mądry, to albo poczeka na spadek cen, albo dołoży 300zł i kupi 60D-aparat, z którym pracuje się o niebo lepiej.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ernest_DLRS Zobacz posta
    Booooooooring... :ziew:
    Nie wykazali się.
    ....
    Lubię takie opinie malkontentów. Czego oczekiwałeś ?? Mikrofalówki ?? Latarki?? Może przenośnej toalety ?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SWokulski Zobacz posta
    Ciekawe jak będzie sprawowało się nowe szkło kitowe :>
    Tak jak dotychczasowe. Nie ma ponoć żadnych różnic w optyce i IS. Można domyślać się, że obiiżyli koszty produkcji...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drfidel Zobacz posta
    Lubię takie opinie malkontentów. Czego oczekiwałeś ?? Mikrofalówki ?? Latarki?? Może przenośnej toalety ?
    Kalkulatora z Direct Printem...
    A wracając do meritum, włożę kij w mrowisko: Dodając gibany LCD Canon naprawił jedyną (no, jedną z nielicznych) wadę 550D
    zdRAWki
    Fotograf platoniczny

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Być może sprawię sobie 600d jedynie dla zoomu cyfrowego w Full HD. Ale najpierw muszę zobaczyć jak im się to udało (jakość, sterowanie), a o tym na razie internet milczy...

Początki nałogu Awatar polm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Być może sprawię sobie 600d jedynie dla zoomu cyfrowego w Full HD. Ale najpierw muszę zobaczyć jak im się to udało (jakość, sterowanie), a o tym na razie internet milczy...
    No to jest duża zaleta tego aparatu, ale nie jestem pewny, czy to na całym zakresie 3x - 10x będzie full hd. W specyfikacji jest trochę mętnie -> crop płynny 3x do 10x. Przy full hd, to nie da się otrzymać 10x z 18mpix bez interpolacji pixeli. Max przy full hd to 2,7x pixel do pixela.
    Jestem zadowolnym ze swojego sprzętu pstrykiem-gawędziarzem.

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

jak dla mnie - posiadacza 550 - jedyna kwestią której mogę pozazdrościć w 600 to bezprzewodowe sterowanie lampami - to jest to czego mi bardzo brakuje w 550 , dla reszty nie ma sensu wg mnie czym się podniecać chciaż ruchomy ekran to też fajna sparwa, czasami bi się przydał..., ale rzadko,
    dobrze chciaż, że grip ten sam co do 550 bo jeszcze jakby to zmienili...

Strona 2 z 19 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów