Strona 2 z 17 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 182

Wątek: Canon EOS 600D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowalija Zobacz posta
    ...Gdyby tak dali tą panoramę i większą prędkość seryjną (Sony ma co prawda filmy AVCHD chyba 50 k/s) to nie miał bym wątpliwości co do 600d.
    Przecież jest... wystarczy zdjąć jedno zero, i masz większą prędkość seryjną - 60D
    Zapomnij, że w serii xxxD czy xxxxD będzie większa prędkość trybu seryjnego.

Panoramy??? Bosze...

Ale taki GPS... sam czekam na ten ficzer.

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Najwyraźniej w Canonie mają problem, czy aparat, który sam będzie robił najlepsze zdjęcia dać do entry, czy do pro...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Ciekawe jak ten nowy kit. Wizualnie dużo większy.

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Echh.. przepraszam, na dp jest podpiety do 18-135. Teraz sie przyjrzalem i wersja II jest niemal identyczna jak poprzednia.

Miasto
    Rybnik

Domyślnie

Jak przewidujecie, jak zmienią się w związku z pojawieniem się 600d ceny modeli 500 i 500 ??
    Bo właśnie przymierzam się do 500 i teraz nie wiem czy nie poczekać. Jeśli ceny pójdą w dół to może warto. Z drugiej strony, czekać parę miesięcy, żeby dać 100 zł mniej...

Początki nałogu Awatar OrzelPiotr
    Miasto
    St-ce

Domyślnie

Nie kit jest dużo większy tylko aparat jest "głębszy" ze względu na obracalno/otwieralny wyświetlaczek.

Początki nałogu

Domyślnie

Z ciekawych rzeczy - płynne "full hd movie crop", coś co od początku powinno być dostępne (tak ja w pana gh2), a nie jakieś badziewne 640x480. Pewnie nowe firmware dodałoby tą funkcję do 60d/7d, ale zapewne pojawi się ona dopiero w 7d mk II/5d III
    Co do nowych puszek: szkoda, że nasza ulubiona firma ma tak silną pozycję na rynku, że ciągle dostajemy odgrzewane kotlety...O bezlusterkowcu można chyba na razie zapomnieć.

Dopiero zaczyna Awatar Marcinsxx

Domyślnie

Jak dla mnie, to bardzo pozytywne zmiany znajdzimy w 600D w stosunku do 550D - odchylany wyswietlacz (przy filmowaniu rewelacja), to jeszcze bezprzewodowe sterowanie lampami, całe szczęście że nie dołożyli pixeli a w dodatku przy tej cenie konkurencja oferuje sporo mniej

Domyślnie

Hurra!
    Miałem kupować 550d, przeczytałem plotki o 600d, które teraz się potwierdziły - dobrze,*że się wstrzymałem.

Pytanie tylko na ile Canon wyceni 600d w Polsce W UK cena bardzo wysoka (akurat tą podawano w wielu miejscach), aczkolwiek 130Ł niższa niż 550d w dniu premiery. O cenach amerykańskich nie mamy co marzyć, chyba, żeby pomnożyć te ceny zamiast 3 to 4 razy ;-)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Na wejściu 600d z kitem bedzie kosztowal ok. 3,5 tys złotych.

Strona 2 z 17 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów