Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Problem z ostrzeniem

Mieszany widok

Awatar fotorince
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez komarsnk Zobacz posta
    Po pierwsze PRIMO wrzuć te zdjęcia - zobaczymy czy to jest takie mydło.

Po drugie - PRIMO :razz: - ten Tamron jest najostrzejszy prz f/5.6

Po trzecie...... na cropie ten obiektyw nie blyszczy - dostaje skrzydeł na FF ale i tak jest to chyba najlepsza propozycja cenowa za taką specyfikację.

A że trzeba sobie wybrać "ten jeden najlepszy" ze stawki to jest prawda. Też wybierałem z trzech dostępnych

Nie ma co wrzucać-mydło total-potwierdzenia nie potrzebuje bo gały mam:-D
    Testowałem pięć sztuk więc dalej już mi się nie chciało-podziękuję już za tamronowskie cuda.
    Wybiore jedyną słuszną decyzję i wykosztuję się na eLkę,odechciało mi się wynalazków.
    Kolega właśnie mnie uświadomił że za dużo oczekuje od tego szkła bo przyzwyczaiłem się do swojej 85-tki i teraz szukam czegoś co da jej radę
    Ale dzięki za odpowiedź.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotorince Zobacz posta
    Nie ma co wrzucać-mydło total-potwierdzenia nie potrzebuje bo gały mam:-D
    Testowałem pięć sztuk więc dalej już mi się nie chciało-podziękuję już za tamronowskie cuda.
    Wybiore jedyną słuszną decyzję i wykosztuję się na eLkę,odechciało mi się wynalazków.
    Kolega właśnie mnie uświadomił że za dużo oczekuje od tego szkła bo przyzwyczaiłem się do swojej 85-tki i teraz szukam czegoś co da jej radę
    Ale dzięki za odpowiedź.
    Może puszka jest nie w tempo? Bo ta sama wada na 5 egzemplarzach to już nie przypadek ani raczej wina obiektywu.
    A tak BTW: jaką elę chcesz kupić żeby była podobna do T.28-75?

Uprawnienia umieszczania postów