Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Profi look

Pełne uzależnienie Awatar Parteq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Widziałeś snajpera z dwoma giwerami? Owszem czasem noszę dwa korpusy ale nie w pracy. Aparat i fotograf to jedno, dla mnie nawet pasek jest zbędny. To chomąto to nic więcej jak lans.
    Sergiusz, naprawde tak myslisz czy tylko chcesz podgrzac atmosfere?

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Tani sposób na +100% do lansu: http://www.bhphotovideo.com/c/produc...al_Camera.html Koniecznie bez futerału.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Prawdziwy lans jest tutaj http://www.youtube.com/watch?v=um19D...eature=related gdzieś od trzeciej minuty. Spoko nie mam zamiaru nic podgrzewać. Tym bardziej atmosfery.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Komus się nie poda to nie musi kupować,chcecie to sobie do aparatu doczepcie sznurek od snopowiązałki ....

Jak ktos pracuje na 2 body to nie widze lepszej i wygodniejszej opcji,chociaż po mieście nie chciał bym w tym chodzić bo nie lubie na siebie niepotrzebnie zwracać uwagi
    EOS + L i kupa gratów ...

Domyślnie

snopowiązarki

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

snopowiązałki

Pełne uzależnienie

Domyślnie

no fajnie jest, u mnie na wsi też takie modele latają, ciekawy jestem jeszcze fryzurki ciekawe czy "na tlenionego rubika" jest jeszcze trendy, ja go w pełni rozumiem klient na pierwszy rzut oka ma wiedzieć że ma do czynienia z artystą potrafiącym wyrazić swoją osobowość nie tylko kotletowym zdjęciem, klient patrzy i widzi że nie musi oglądać portfolio on od pierwszego spojrzenia wie że to jest to.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    no fajnie jest, u mnie na wsi też takie modele latają, ciekawy jestem jeszcze fryzurki ciekawe czy "na tlenionego rubika" jest jeszcze trendy, ja go w pełni rozumiem klient na pierwszy rzut oka ma wiedzieć że ma do czynienia z artystą potrafiącym wyrazić swoją osobowość nie tylko kotletowym zdjęciem, klient patrzy i widzi że nie musi oglądać portfolio on od pierwszego spojrzenia wie że to jest to.
    No ba, w końcu arafatka też jest.
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jaja sobie Panowie robicie, mniej lub bardziej sztuka dla sztuki, a ja dorzucę coś z perspektywy przedstawicielki płci nieco bardziej - zwłaszcza w kontekście kulturowym - uprawnionej do obwieszania się biżuterią. Otóż kiedy fotografuję - nie ma mowy o biżuterii. Przeszkadza wszystko: bransoletka, broszki, a już najbardziej wszelkie wisiory i korale. Nieekonomiczne i nieergonomiczne: zarówno sprzęt jak i ozdoby się niszczą, paski od aparatu/ów się plączą albo zaczepiają. Bez sensu.

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

A jakby gość był bez sprzętu foto to też by się taka dyskusja wywiązała? Jeśli gość jest na zjeździe jakiejś grupy, która się na co dzień tak nosi? W garniturze raczej kiepsko by wyglądał. Na ślub pewnie by tak nie wypadało iść, ale może są sytuacje uzasadniające taki wizerunek. Potrafię sobie wyobrazić takiego gościa na jakimś koncercie, czy festiwalu.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów