Właśnie byłem na poczcie - zamówiłem kilka rzeczy 25 stycznia i dzisiaj doszło. Całkiem dobry czas.
Właśnie byłem na poczcie - zamówiłem kilka rzeczy 25 stycznia i dzisiaj doszło. Całkiem dobry czas.
a skąd wiem w jakim UC moja paczka leży ???? czy to zależy od województwa ?
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
no oki ale jeżeli chciałbym to sprawdzić i ich ponaglić - skąd wiem w którym UC ona siedzi ? mam obdzwonić wszystkie UC w polsce czy tylko w moim województwie ?
*t*a*k*p*o*p*r*o*s*t*u*
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
http://www.sledzenie.poczta-polska.pl/ najlepiej po trackingu w PL
Oczywiscie gorzej jesli nie masz nr listu/paczki
Jeśli nie masz śledzenia paczki po numerze nadania to najnormalniej nie będziesz wiedzieć gdzie się paczka znajduje. Po trackingu/śledzeniu też dużo się nie dowiesz jedynie miejscowość w której ona faktycznie powinna przebywać. Łącząc to z dostawcą przesyłki możesz ustalić gdzie należy dzwonić. Obdzwanianie UC w województwie nic nie da ponieważ paczka najczęściej będzie przechodzić odprawę w miejscu gdzie pojawiła się na terytorium RP. Jeśli paczki przyleciały do Warszawy to odprawa w W-wie, ale jeśli zostaną dostarczone do Wrocławia lub Katowic to odprawa odbędzie się właśnie tam.
To śledzenie przesyłek i tak nie działa![]()
Mi z tych wliczonych w cenę raz 3 tygodnie. Na ogół między 2-3 tygodnie. Natomiast matówka z Japonii 6 dni.