Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Jak używać Magic Extractor'a z PSE4 ??

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Wlasnie po to.
    Nie lubie lenistwa (w pewnych obszarach i pewnych granicach tolerancji) i nie boje sie tego okazywac
    EOT zeby sie w pyskowke nie wdawac. Rob sobie po lebkach - twoj wybor, tylko sie nie dziw ze nie dziala jak marzenie a rownie po lebkach.
    Vitez,

Dziwny z ciebie człek.
    Dostajesz 2 narzędzia: jedno sprawdzone, ale wymagające znacznego zaangażowania i pracy. Drugie - od tego samego fachowca (Adobe), które jego zdaniem ma dać te same efekty co praca pierwszym, ale znacznie łatwiej, szybciej, bez stresu. I co nie spróbujesz tego drugiego ??? Ja tak, bo jeśli można mieć coś łatwiej to po co sobie życie utrudniać. I to nazywam lenistwem..:-)
    Wrzuć na luz, bo dorobisz się wrzodów żołądka, nerwicy czy innego cholerstwa

Edit: Tak na marginesie - posłuchałem DoMiNiQuE, heńka, jacab1. Sfociłem inny obiekt w RAW, pobawiłem się z wywołaniem go na dużym kontraście i o dziwo ta "bajeczka" jak się o niej wyrażasz, zadziałała całkiem przyzwoicie i moim skromnym zdaniem Adobe powinno dołożyć tego magika do filtru extract w PS CS3.
    Ostatnio edytowane przez MarekC ; 17-12-2005 o 18:22
    Pozdrawiam
    Marek

Uprawnienia umieszczania postów