co to kart Eye Fi, jeden z fotografów, a mianowicie Jesse Rosten w jednym z wpisów na swoim blogu, opisuję jak bezprzewodowo przesyłać zdjęcia z aparatu na ipada tuż po zrobieniu![]()
co to kart Eye Fi, jeden z fotografów, a mianowicie Jesse Rosten w jednym z wpisów na swoim blogu, opisuję jak bezprzewodowo przesyłać zdjęcia z aparatu na ipada tuż po zrobieniu![]()
Testowałem opcje w LR i wg mnie jest to bardzo dobra opcja... Szybko to może nie jest ale wg mnie jest to pewniejsza alternatywa od tych kart z wifi....
dokładnie... jakby aparat i komp miał złącze usb 3 albo sata to były ułamki sekund.
Z tego co wyczytałem karty wifi nie są kompatybilne z wszystkimi aparatami. I jakby nie patrzeć jest to jeszcze prototyp który nie wiem dlaczego wszedł na rynek...
nie jest to zbyt popularne złącze no może z wyjątkiem Mac (w końcu to jego standard jest). Szkoda, że nie da się przesyłać fotek przez esata...
kupowanie karty eye-fi ma sens jedynie, jeśli łączysz ją z ipadem.
wrzucenie jpg-a trwa ok 4-5s, ale ergonomia wzrasta do 100 punktow
korzystam i polecam!
Czy ktoś próbował kart SD WiFi (http://allegro.pl/eye-fi-4gb-karta-s...758198781.html) z G10, albo innym aparatem
Jaki ma zasięg?
Jaka z szybkością.