Przypuszczenie.
W komentarzach do artykułu są potwierdzenia, że nie działa.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ale oczywiście, my jak niewierny Tomasz, nie dotkniemy, nie uwieżymyWięc moje pytanie mimo wszystko pozostaje otwarte.
Nie mniej, jako użytkownik świetnie sprawdzającego się RF-602 do RF-603 i informacji, że te urzadzenia nie są kompatybilne z niechęcią.
Ostatnio edytowane przez dinderi ; 02-03-2011 o 19:03 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Kumpel kupił RF-603 w sklepie http://www.mega-pixel.pl/product-pol...-Canon-C3.html
testowaliśmy z moim rf-602, i potwierdzam ze urządzenia ze sobą nie współpracują. Trochę szkoda, bo fajne urządzonko.
pozdro.,
m.
oczy + rynce + pstrykacz
Ja właśnie stoję przed wyborem Rf-602 czy 603. Nie wiem czy się mylę, ale różnica jest tylko taka, że w 603 nie ma jednego nadajnika, tylko wszystkie pudełka są zarówno nadajnikiem jak i odbiornikiem, ponadto mają sanki przepuszczające TTL, ALE nie posiadają śruby przymocowującej je do sanek, więc użyteczność tego ficzera jest raczej znikoma - ja bym nie zaryzykował podpinania tak lampy.
Różnica w cenie jest taka, że w cenie 603 z 3 odbiornikami dostane 602 z 4 odbiornikami i bateriami w komplecie - mówię tu o ebayu oczywiście. Niby baterie to pikuś, ale zawsze to trochę grosza do przodu ^^
pozdro.,
m.
m.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---