Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112
Pokaż wyniki od 111 do 116 z 116

Wątek: [przetnijczerwony] pierwsze strzały

przetnijczerwony
    Guest

Domyślnie

tak, to była tak zwana nieuprawniona generalizacja typu: ksiądz z którym rozmawiałam jest gruby, wszyscy księża są grubi.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

dyskusja znowu robi się bezprzedmiotowa... są rzeczy wazne i ważniejsze...najważniejsze jest robienie zdjęć... a dyskusja potem... p o t e m

Coś już napisał Awatar qbar

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przetnijczerwony Zobacz posta

Jedna osoba tutaj rozumie znaczenia słowa "merytorycznie", pewnie dlatego, że jako jedyna skończyła studia.
    Co? Czego ja się tutaj dowiaduję? Jest między nami ktoś kto skończył studia? To skandal. Niech ten ktoś jak najszybciej się przyzna i złoży samokrytykę. Gdybym wiedział wcześniej, że ktoś z was skończył uczelnię to bym się w życiu tu nie zalogował

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Dobra, wystarczy tego.

Cytat Zamieszczone przez Adso Zobacz posta
    dyskusja znowu robi się bezprzedmiotowa... są rzeczy wazne i ważniejsze...najważniejsze jest robienie zdjęć... a dyskusja potem... p o t e m
    Warto zapamiętać .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

A ja dodam tylko że jeśli pani "magyster" tak męczy się w towarzystwie nas, prostaków bez szkoły to nie będziemy jej dłużej dręczyć dlatego też wysłałem ją na półroczny urlop od Canon-Board.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    A ja dodam tylko że jeśli pani "magyster" tak męczy się w towarzystwie nas, prostaków bez szkoły to nie będziemy jej dłużej dręczyć dlatego też wysłałem ją na półroczny urlop od Canon-Board.
    słusznie.. zwłaszcza że sama autorka raczej jeszcze tego "magazyniera" przed nazwiskiem nie ma bo z adresu IP wynika że pisze z akademika uniwersytetu warszawskiego http://sds.uw.edu.pl/doku.php .. może ma problem z zaliczeniem sesji albo coś i musi odreagować.. urlop się przyda..
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Strona 12 z 12 PierwszyPierwszy ... 2101112

Uprawnienia umieszczania postów