Cytat Zamieszczone przez przetnijczerwony Zobacz posta
...Czy moglibyście wytłumaczyć co macie na myśli w "umieszczaj to co jest ważne w mocnych punktach". Jeżeli chodzi wam o punkty krzyżowe złotego podziału, to uważam, że nie należy się przywiązywać do nich jak kibol do bejsbola. Ale może mieliście na myśli co innego.

zanussi jedynie podbił ten oto bębenek, więc, proszę, nie udawaj, że nie wiesz o co chodzi.

i jeśli tak bardzo zachęcasz mnie do wolnego czytania ze zrozumieniem proponuję to samo. Nigdzie nie napisałem, że z czegoś wyrosłem, ale że mnie to już nie zachwyca a to nie to samo, temat nie "dziecinny", ale "średnio interesujący"... i rzecz najważniejsza: wyraźnie chyba napisałem, że linki do zdjęć i obrazu nijak się mają do Twojej niechęci przywiązywania się do.... itd. Są doskonałym przykładem na zastosowanie PODSTAWOWYCH zasad kompozycji w tym i złotego podziału. Nie widzisz tego, szkoda, powoduje to jednak, że dyskusja o kompozycji staje się bezprzedmiotowa.

Zaiste mam galerię i zapraszam...do komentowania też bo mistrzem Szaolin jeszcze nie jestem.... ale będę