Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: serwis TAWRO z Wrocławia/Poznania - OSTRZEGAM!!!

Dopiero zaczyna Awatar korona
    Miasto
    71

Domyślnie serwis TAWRO z Wrocławia/Poznania - OSTRZEGAM!!!

Oddałam lampę do serwisu jeszcze w sierpniu. Naprawa miała zająć tydzień, max dwa. Wpłaciłam 150zł zaliczki na konto kolesia 20 sierpnia 2010. Przez następne 4 miesiące wydzwaniałam pytać kiedy dostanę zwrot lampy, zbywał mnie wymówkami o trudnościach w zdobyciu części, obiecywał, że oddzwoni za tydzień i poinformuje o wszystkim. Nigdy nie oddzwaniał. Ponieważ wywiózł lampę do serwisu w Poznaniu (i jak się okazało sam w nim mieszka), nie miałam opcji na 'przyciśnięcie' sprawy osobiście.
    W końcu podjechałam do wrocławskiego punktu zdawania sprzętu (ul. Kasprowicza 6) zapytać co jest. Kobieta za ladą powiedziała, że koleś z nimi współpracował, ale od jakiegoś czasu tnie w ch***. Podobno wykołował kilkadziesiąt osób które czekają na zwrot sprzętu.
    Po tym zdarzeniu udało mi się jeszcze do kolesia dodzwonić, powiedziałam, że sprawę załatwimy inaczej jeśli nie odda tego co zawinął, przysięgał się, że odeśle sprzęt i kasę. Mamy luty 2011, a oczywiście lampy i pieniędzy jak nie było tak nie ma.

Dane kolesia:

TAWRO
    Marcin Orwat
    ul. Ognik 26/7
    60-385 Poznań

(na pieczątce firmowej widnieje imię Janusz Orwat - podobno ojciec, ale kto wie czy koleś nie kręci z imionami)

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Zgłosiłaś na policję?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar TomS
    Miasto
    Strzelin

Domyślnie

Mam nadzieję że masz jakiś papierek od kolesia że wziął od ciebie sprzęt i wpłaciłeś zaliczę? Bo inaczej kiepsko

Dopiero zaczyna Awatar korona
    Miasto
    71

Domyślnie

oczywiście sprawa w toku, nie odpuszczę.

Uprawnienia umieszczania postów