Cytat Zamieszczone przez fleder Zobacz posta
Witam,
W innym wątku uzgadniamy drugą turę koszulek, smyczek i identyfikatorów. Ja wpadłem na jeszcze inny pomysł. Otóż na pewno widzieliście na tyłach samochodów naklejki manifestujące przynależność do różnego rodzaju klubów, stowarzyszeń, quadowców, strażaków itd. Dlaczego nie zamówić naklejek z logo naszego Forum? Myślę, że paru chętnych by się znalazło.
Tak się składa, że mój kumpel z pracy ma drugie źródło dochodu - małe studio reklamowe. Robi kubki, koszulki, bannery, wiele innych i właśnie naklejki. Pytałem ostatnio o takie logo, to kwestia stworzenia artworka i zapisania go w wektorze, oraz dostarczenia mu. Kosztu jednej naklejki dokładnie nie był mi w stanie oszacować, ale stwierdził, że byłoby to w granicach 3-4zł. Moim zdaniem nie tak drogo.
Jeśli podobałby się Wam taki pomysł to możemy zrobić spis, zbiórkę i ruszyć z tematem. Ja mógłbym podjąć się załatwienia sprawy i rozesłania tego po kraju.
No ale powiedzcie mi jak to widzicie, ja tak czy owak chyba sobie zrobię parę sztuk dla siebie
Pozdrawiam!

PS. Wszelkie sugestie prosiłbym zamieszczać w tym wątku, nie chciałbym czyścic skrzynki co pół godziny
Może najpierw zapytaj właściciela forum, czy sobie tego życzy. Jeżeli odpowie Ci "TAK" to zapytaj ilke zapłaci za każdą naklejkę reklamującą "Jego" forum... Potem poczytaj trchę o prawach i regulaminie i zadaj pierwsze pytanie raz jeszcze...