Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Nalepki na tył samochodu z logo CB

Początki nałogu Awatar fleder
    Miasto
    mazowsze

Domyślnie Nalepki na tył samochodu z logo CB

Witam,
    W innym wątku uzgadniamy drugą turę koszulek, smyczek i identyfikatorów. Ja wpadłem na jeszcze inny pomysł. Otóż na pewno widzieliście na tyłach samochodów naklejki manifestujące przynależność do różnego rodzaju klubów, stowarzyszeń, quadowców, strażaków itd. Dlaczego nie zamówić naklejek z logo naszego Forum? Myślę, że paru chętnych by się znalazło.
    Tak się składa, że mój kumpel z pracy ma drugie źródło dochodu - małe studio reklamowe. Robi kubki, koszulki, bannery, wiele innych i właśnie naklejki. Pytałem ostatnio o takie logo, to kwestia stworzenia artworka i zapisania go w wektorze, oraz dostarczenia mu. Kosztu jednej naklejki dokładnie nie był mi w stanie oszacować, ale stwierdził, że byłoby to w granicach 3-4zł. Moim zdaniem nie tak drogo.
    Jeśli podobałby się Wam taki pomysł to możemy zrobić spis, zbiórkę i ruszyć z tematem. Ja mógłbym podjąć się załatwienia sprawy i rozesłania tego po kraju.
    No ale powiedzcie mi jak to widzicie, ja tak czy owak chyba sobie zrobię parę sztuk dla siebie
    Pozdrawiam!

PS. Wszelkie sugestie prosiłbym zamieszczać w tym wątku, nie chciałbym czyścic skrzynki co pół godziny
    5D, stałki, zoomy

Uzależniony Awatar tomdz
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Może wyjdę na paranoika, ale jak dla mnie to wskazówka dla złodziei...
    Body, stałki, zoomik

Domyślnie

widziałem na samochodach znaczki motocykli i nurków ale nie znaczy to że mają sprzęt w samochodzie, dla mnie pomysł OK

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Mam za własne pieniądze, szpecić własny samochód reklamą prywatnego biznesu kogoś, kto przez lata nie miał czasu naprawić szukajki, zepsuł i nie naprawił edycji postów, oraz kładł laskę na userów, podobnie jak to robią koncerny foto!?
    Noł Łej!!!
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

mocne slowa jak na goscia ktory wystukal tu 1700 postow

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Mam za własne pieniądze, szpecić własny samochód reklamą prywatnego biznesu kogoś, kto przez lata nie miał czasu naprawić szukajki, zepsuł i nie naprawił edycji postów, oraz kładł laskę na userów, podobnie jak to robią koncerny foto!?
    Noł Łej!!!
    100% racji

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez luciferi Zobacz posta
    mocne slowa jak na goscia ktory wystukal tu 1700 postow
    Czy te 1700 postów znaczą, że mam względem właściciela forum jakiś dług do spłacenia?
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

dinderi święte słowa, ale mimo to chętnie oznaczyłbym swój samochód np. konturami lustrzanki i żeby nie reklamować canona z samą literką "C"
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Domyślnie

dlug nie natomiast ewidentnie lubisz tu byc a wiekszosc ludzi jezdzacych z takimi nalepkami nie czerpie z tego zadnych korzysci finansowych a jedynie wyraza sympatie do miejsca w sieci gdzie spedza sporo czasu.

Coś już napisał
    Miasto
    Pszczyna

Domyślnie

Również nie odważyłbym się na takie oklejenie samochodu z dwóch powodów.
    1. Auto ma wyglądać normalnie, nie wyróżniać się
    2. Informacja dla złodzieja że w tym aucie ma kilkukrotne większe szanse na sprzęt o wartości przekraczającej wartość samochodu.
    Canon 450D | 17-85 IS USM | 70-210 f/4 | 430 EX
    Super-Takumar 50mm 1.4 | SMC Takumar 55 1.8 | Pentacon auto 2.8/135 MC

http://www.flickr.com/photos/56243093@N05

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów