Witam,
W innym wątku uzgadniamy drugą turę koszulek, smyczek i identyfikatorów. Ja wpadłem na jeszcze inny pomysł. Otóż na pewno widzieliście na tyłach samochodów naklejki manifestujące przynależność do różnego rodzaju klubów, stowarzyszeń, quadowców, strażaków itd. Dlaczego nie zamówić naklejek z logo naszego Forum? Myślę, że paru chętnych by się znalazło.
Tak się składa, że mój kumpel z pracy ma drugie źródło dochodu - małe studio reklamowe. Robi kubki, koszulki, bannery, wiele innych i właśnie naklejki. Pytałem ostatnio o takie logo, to kwestia stworzenia artworka i zapisania go w wektorze, oraz dostarczenia mu. Kosztu jednej naklejki dokładnie nie był mi w stanie oszacować, ale stwierdził, że byłoby to w granicach 3-4zł. Moim zdaniem nie tak drogo.
Jeśli podobałby się Wam taki pomysł to możemy zrobić spis, zbiórkę i ruszyć z tematem. Ja mógłbym podjąć się załatwienia sprawy i rozesłania tego po kraju.
No ale powiedzcie mi jak to widzicie, ja tak czy owak chyba sobie zrobię parę sztuk dla siebie
Pozdrawiam!
PS. Wszelkie sugestie prosiłbym zamieszczać w tym wątku, nie chciałbym czyścic skrzynki co pół godziny![]()