Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Jaki Foto Lab ?

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Znam i polecam ten lab - używają tam Kodaka Endury (błysk, połysk, jedwab) jest oprofilowany na dziesiątą stronę. Właścicielami i obsługą jednocześnie są ojciec i syn, owładnięci chorobliwą pedanterią i wściekłym, demonicznym perfekcjonizmem. Maszyna jest kalibrowana i utrzymywana w stanie absolutnej, paranoicznej perfekcji. Skoonstruowali nawet pudełka własnego projektu, by wysyłane odbitki nie zostały zniszczone przez Pocztę Polską (osobiście tłukłem tym szatańskim pudełkiem o ścianę i... tylko tynk poleciał - można po nim nawet skakać). Jest to jedyne miejsce w Krakowie, które z czystym sumieniem polecam moim klientom.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zabrzmiało prawie jakby to pisał syn lub ojciec

Nie omieszkam przetestować przy najbliższej okazji, sporo taniej niż u Laby.
    Tylko lokalizacja okrutna...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Zabrzmiało prawie jakby to pisał syn lub ojciec

Nie omieszkam przetestować przy najbliższej okazji, sporo taniej niż u Laby.
    Tylko lokalizacja okrutna...
    Pisze to osoba, która miała nieszczęście usiłować zrobić im profile, z których będą zadowoleni - po zeskanowaniu kilkudziesięciu tysięcy próbek barwnych jestem już nawet dość blisko celu...

Lokalizacja jest okrutna, ale zawsze można zamówić wysyłkowo - o ile listonosz nie nadepnie na minę przeciwpiechotną, to zdjęcia na 100% dotrą w jednym kawałku

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Lokalizacja jest okrutna, ale zawsze można zamówić wysyłkowo - o ile listonosz nie nadepnie na minę przeciwpiechotną, to zdjęcia na 100% dotrą w jednym kawałku
    A to u Was w Małopolsce, jeszcze nie rozminowali? W zasadzie, ostatnio jak byłem w Krakowie, to rzeczywiście, wszyscy dookoła, jacyś podminowani byli
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    A to u Was w Małopolsce, jeszcze nie rozminowali? W zasadzie, ostatnio jak byłem w Krakowie, to rzeczywiście, wszyscy dookoła, jacyś podminowani byli
    My w Małopolsce lubimy żyć niebezpiecznie

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

My w Małopolsce lubimy żyć niebezpiecznie
    No wiem Nawet mi ostatnio laptopa zajumali, z zamkniętego pokoju hotelowego. Za to, policję macie fajną
    Ok. Przepraszam za offtopic.
    Kilka miesięcy temu, pośrednio korzystałem z polecanego przez Ciebie labu. Kolega z Krakowa biegał za tym. Wywoływaliśmy na szybko zdjęcia dokumentalne z inwestycji. Rzeczywiście, obsługa sprawiała wrażenie pedantycznej. Jak na wejściową jakość zdjęć, które dostali, odbitki były rewelacyjnie udane.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Rzeczywiście, obsługa sprawiała wrażenie pedantycznej. Jak na wejściową jakość zdjęć, które dostali, odbitki były rewelacyjnie udane.
    To by było do nich podobne - z tego co mimochodem zauważyłem, faktycznie zdradzali też namiętność i imponującą sprawność w kwestii korekty materiału powierzonego przez klientów, którzy na takową się decydowali...

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Znam i polecam ten lab - używają tam Kodaka Endury (błysk, połysk, jedwab) jest oprofilowany na dziesiątą stronę. Właścicielami i obsługą jednocześnie są ojciec i syn, owładnięci chorobliwą pedanterią i wściekłym, demonicznym perfekcjonizmem. Maszyna jest kalibrowana i utrzymywana w stanie absolutnej, paranoicznej perfekcji. Skoonstruowali nawet pudełka własnego projektu, by wysyłane odbitki nie zostały zniszczone przez Pocztę Polską (osobiście tłukłem tym szatańskim pudełkiem o ścianę i... tylko tynk poleciał - można po nim nawet skakać). Jest to jedyne miejsce w Krakowie, które z czystym sumieniem polecam moim klientom.
    potwierdzam w pełni, też tam robiłem kilka razy odbitki i nigdy się nie zawiodłem, trafiłem tam z polecenia
    nikoniarze tez chwalą

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Wielkie dzięki ! Prawdopodobnie tam będę wywoływał
    Canon

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów