Witajcie !
Który z poniższych labów byście polecili lub znacie jakiś inny który moglibyście polecić.
- centerlab.pl
- foto4u.pl
- fotoprint.com.pl
Chcę wykonać odbitki w formacie 20x30, powyżej 100 sztuk.
Zależy mi głównie na niskiej cenie.
Witajcie !
Który z poniższych labów byście polecili lub znacie jakiś inny który moglibyście polecić.
- centerlab.pl
- foto4u.pl
- fotoprint.com.pl
Chcę wykonać odbitki w formacie 20x30, powyżej 100 sztuk.
Zależy mi głównie na niskiej cenie.
Canon
20x30cm bez korekcji= 2,20zł /szt (powyżej 50szt)
http://www.diprint.pl/?go=cennik%20bez%20korekcji
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
Znam i polecam ten lab - używają tam Kodaka Endury (błysk, połysk, jedwab) jest oprofilowany na dziesiątą stronę. Właścicielami i obsługą jednocześnie są ojciec i syn, owładnięci chorobliwą pedanterią i wściekłym, demonicznym perfekcjonizmem. Maszyna jest kalibrowana i utrzymywana w stanie absolutnej, paranoicznej perfekcji. Skoonstruowali nawet pudełka własnego projektu, by wysyłane odbitki nie zostały zniszczone przez Pocztę Polską (osobiście tłukłem tym szatańskim pudełkiem o ścianę i... tylko tynk poleciał - można po nim nawet skakać). Jest to jedyne miejsce w Krakowie, które z czystym sumieniem polecam moim klientom.
Zabrzmiało prawie jakby to pisał syn lub ojciec
Nie omieszkam przetestować przy najbliższej okazji, sporo taniej niż u Laby.
Tylko lokalizacja okrutna...
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Pisze to osoba, która miała nieszczęście usiłować zrobić im profile, z których będą zadowoleni - po zeskanowaniu kilkudziesięciu tysięcy próbek barwnych jestem już nawet dość blisko celu...
Lokalizacja jest okrutna, ale zawsze można zamówić wysyłkowo - o ile listonosz nie nadepnie na minę przeciwpiechotną, to zdjęcia na 100% dotrą w jednym kawałku![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Piotr Talarczyk
1ds III 1d