Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Jaki Foto Lab ?

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie Jaki Foto Lab ?

Witajcie !
    Który z poniższych labów byście polecili lub znacie jakiś inny który moglibyście polecić.
    • centerlab.pl
    • foto4u.pl
    • fotoprint.com.pl

Chcę wykonać odbitki w formacie 20x30, powyżej 100 sztuk.
    Zależy mi głównie na niskiej cenie.
    Canon

Lubie Canon-a, lubię Nikon-a, fajny jest Lightroom i CaptureOne
    Flickr Facebook

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Oba laby mają wyższe ceny niż 2,99 zł, więc najważniejsze (a w zasadzie jedyne) kryterium nie spełnione ;-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

20x30cm bez korekcji= 2,20zł /szt (powyżej 50szt)

http://www.diprint.pl/?go=cennik%20bez%20korekcji
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Znam i polecam ten lab - używają tam Kodaka Endury (błysk, połysk, jedwab) jest oprofilowany na dziesiątą stronę. Właścicielami i obsługą jednocześnie są ojciec i syn, owładnięci chorobliwą pedanterią i wściekłym, demonicznym perfekcjonizmem. Maszyna jest kalibrowana i utrzymywana w stanie absolutnej, paranoicznej perfekcji. Skoonstruowali nawet pudełka własnego projektu, by wysyłane odbitki nie zostały zniszczone przez Pocztę Polską (osobiście tłukłem tym szatańskim pudełkiem o ścianę i... tylko tynk poleciał - można po nim nawet skakać). Jest to jedyne miejsce w Krakowie, które z czystym sumieniem polecam moim klientom.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Zabrzmiało prawie jakby to pisał syn lub ojciec

Nie omieszkam przetestować przy najbliższej okazji, sporo taniej niż u Laby.
    Tylko lokalizacja okrutna...
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Zasłużeni Awatar czornyj
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Zabrzmiało prawie jakby to pisał syn lub ojciec

Nie omieszkam przetestować przy najbliższej okazji, sporo taniej niż u Laby.
    Tylko lokalizacja okrutna...
    Pisze to osoba, która miała nieszczęście usiłować zrobić im profile, z których będą zadowoleni - po zeskanowaniu kilkudziesięciu tysięcy próbek barwnych jestem już nawet dość blisko celu...

Lokalizacja jest okrutna, ale zawsze można zamówić wysyłkowo - o ile listonosz nie nadepnie na minę przeciwpiechotną, to zdjęcia na 100% dotrą w jednym kawałku

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Lokalizacja jest okrutna, ale zawsze można zamówić wysyłkowo - o ile listonosz nie nadepnie na minę przeciwpiechotną, to zdjęcia na 100% dotrą w jednym kawałku
    A to u Was w Małopolsce, jeszcze nie rozminowali? W zasadzie, ostatnio jak byłem w Krakowie, to rzeczywiście, wszyscy dookoła, jacyś podminowani byli
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Moderator Awatar Bangi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez czornyj Zobacz posta
    Znam i polecam ten lab - używają tam Kodaka Endury (błysk, połysk, jedwab) jest oprofilowany na dziesiątą stronę. Właścicielami i obsługą jednocześnie są ojciec i syn, owładnięci chorobliwą pedanterią i wściekłym, demonicznym perfekcjonizmem. Maszyna jest kalibrowana i utrzymywana w stanie absolutnej, paranoicznej perfekcji. Skoonstruowali nawet pudełka własnego projektu, by wysyłane odbitki nie zostały zniszczone przez Pocztę Polską (osobiście tłukłem tym szatańskim pudełkiem o ścianę i... tylko tynk poleciał - można po nim nawet skakać). Jest to jedyne miejsce w Krakowie, które z czystym sumieniem polecam moim klientom.
    potwierdzam w pełni, też tam robiłem kilka razy odbitki i nigdy się nie zawiodłem, trafiłem tam z polecenia
    nikoniarze tez chwalą

Początki nałogu Awatar piotrek72t
    Miasto
    Szczecin
    Piotr Talarczyk
    1ds III 1d

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów