nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
akustyk, nie samym sportem człowiek (i reporter) żyje.
Ale o co ci chodzi???
Nie podobają ci się aparaty Canona? Sprzedaj i kup Nikona. Może ktoś ci zagroził że jak zmienisz system to cię pobije czy jak?
Aparat jak aparat, każdym zrobisz świetne zdjęcie - jeżeli potrafisz. Jeżeli nie potrafisz to nawet gdybyś miał do dyspozycji wszystkie aparaty świata to i tak dobrego zdjęcia nie zrobisz.
Moim zdaniem - kolejny troll chcący wywołać kolejną dyskusję nad wyższością świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy![]()
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze
No i tu Akustyk uderzył w ważny punkt. Oglądane do tej pory przeze mnie zdjęcia (jpg) z Nikona, wskazywały na duże problemy z automatycznym balansem bieli. Dla mnie to by był element decydujący jeżeli musiałbym uczyć się ustawiać balans - do tej pory nie zrobiłem jpg-a Canonem inaczej niż na automatycznym balansie.
Tak sobie czytam i myślę do czego są takie wątki?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Chyba tylko bebesky odkrył do czego ;-)
Narzekania IAdama na canona można znaleźć w wielu wątkach cropowych, przedewszystkim 60D. Widocznie to zamało, bo założył kolejny.