Nie zrozumiałeś to fakt.Nie zamówiłem,ale mogę w każym momencie i będzie na drugi dzień.Napisałem tak bo już się na niego zdecydowałem,to tyle.Możesz teraz napisać coś z łaski swojej?Byłbym wdzięczny....
Nie zrozumiałeś to fakt.Nie zamówiłem,ale mogę w każym momencie i będzie na drugi dzień.Napisałem tak bo już się na niego zdecydowałem,to tyle.Możesz teraz napisać coś z łaski swojej?Byłbym wdzięczny....
Canon 5d mark II, C 24-105 L | C 70-200 2,8 | C 100 2,8 | zapraszam na moją stronę: www.foto-bank.net
Tak jak przede mną już napisali koledzy - 10-22 uchodzi za dobre szkło.Zamieszczone przez jetchan
Chciałbym Ci jednak zwrócić uwagę na coś innego. Gdy popatrzysz na stopki naszych forumowiczów, to jakoś tego obiektywu nie widać za bardzo, prawda? Ja również nie mam przekonania do obiektywu o tak ograniczonym zakresie stosowania (EF-S, ultraszeroki).
Jeśli patrzysz trochę w przyszłość z przekonaniem do FullFrame, to wydaje mi się , że w tej samej cenie jednak lepiej wziąć 17-40/4L, a jeżeli w tej chwili nie możesz się obejść bez takich bardzo szeeerokich kątów, to dokup sobie do niego na razie jakiegoś kliszaka, a gdy się upowszechni FullFrame to 17-40 będzie jak znalazł.
Natomiast 10-22 ze swoimi ograniczeniami (EF-S) i niezbyt powszechnym zastosowaniu (ultraszeroki) może być w przyszłości nawet trudny do odsprzedaży.