Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
Ja myślę, że jednak mimo wszystko A700 będzie miał następcę i to dobrego. Pytanie tylko o cenę jaką Sony za to dobro zawoła. Bo myślę, że w tym temacie i Canona i Nikona przebije. Natomiast posiadając tak dobre szkła i w takiej ilości nie zmieniałbym systemu, bo na tym stracisz (wartościowo i po części jakościowo). Generalnie też miałem ten problem z wyborem, gdy parę lat temu Minolta wywinęła mi psikusa sprzedając swoją częśc foto. Zostałem na szczęście tylko z analogową pamiątką i dwoma szkłami. Ale do dziś patrząc jak ten zestaw analogowy foci mam wrażenie, że prawdą było zdanie o wyższości Minolty nad Canonem i Nikonem.
Chciałbym żebyś miał rację, jeśli będzie dobry, to i cena bedzie łatwiejsza do przełknięcia. Na KKM długo trwały dyskusje na temat nastepcy a700. Doszło do paru niezłych awantur, które skończyły sie banami, trollami itd. Niczego natomiast na pewno ustalić sie nie dało.
Natomiast wracając do canona oraz korpusu 7D, właśnie coś takiego chciałbym widzieć w sony, do moich szkieł takie body i jestem szcześliwy.