Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: profoto Acute 2R 2400

Mieszany widok

Domyślnie profoto Acute 2R 2400

Witam

Czy ktoś miał możliwość testowania lub zabawy Acute 2R 2400 ?
    Jak to sie przekłada vs bowensa generatory ?

Darek
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Początki nałogu Awatar Szczur88
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Akurat ten nie jest najlepszy, z Profoto generatorów albo mały Acute (ten 600) albo 7A/7B, albo D4. Pomyśl nad Explorerem albo Q bowensa.
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Domyślnie

Q bowensa to Dzygit chyba wlasnie sie pozbywa

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

A to ja chętnie przejmę :P Zawsze drugi się może przydać
    www.t-jack.pl
    Sprzęt: 5D mk II, 30D, 17-40/4L USM, 85/1,8 USM, 50/1,2L USM, 100/2,8L Macro, 135/2L USM, 2x580EX II, 6x430EX II, 2x430EX, Pocket Wizard Transcivers, lampy studyjne Bowens + akcesoria.

Domyślnie

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=171077
    nie wiem czy widac bez rejestracji

dzygit wisisz browar

Domyślnie

Witam
    spoko z przyjemnoscia postawie browar

Ja sie pobawilem quadem i powiem ze super ale sprzedaje bo biegac z nim nie idzie tak jak bym chcial w studiu super mocy starczy kazdemu min 250w .
    Chce go zamienic na profoto taki zestaw
    ale jak nie bedzie chetnych do trza bedzie dokupic explorera i zostac przy bowensie.

Darek

p.s
    Szczur88 ja chetenie oddam za pre groszy
    pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Explorer fajna rzecz, chociaż mi się ciekawiej sprawdzają jednak gemini + travel pack (ten nowy jest po prostu powalający), generalnie full plenerowy którego używam to travel pack + jakieś gemini (400 albo 750), do tego czasami explorer (jak potrzebuję 1500) i najczęściej acute 600, ale tylko kieyd nie potrzebuję softboxów (jeszcze nie wytworzyłem czegoś co mocowania ich), z całej "rodzinki" w sumie explorer sprawdza się najlepiej, natomiast stosunek jakość - cena, tu najlepiej travel pack z gemini. Frotki B są cholernie drogie jak na to, co oferują, chyba, że zależy Ci na bardzo szybkim ładowaniu.
    www.t-jack.pl

Początki nałogu Awatar Maggot
    Miasto
    Bialystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szczur88 Zobacz posta
    travel pack (ten nowy jest po prostu powalający)
    to jest jakis nowy travelpak? mam malego i nie jestem specjalnie zadowolony. O zadnym nowym nie slyszalem.
    Ps. Mam znajomego w Dublinie, ktory niedlugo przyjezdza do polski i sie zastanawialem czy przypadkiem nie zrobic sobie prezentu...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Maggot Zobacz posta
    to jest jakis nowy travelpak? mam malego i nie jestem specjalnie zadowolony. O zadnym nowym nie slyszalem.
    Ps. Mam znajomego w Dublinie, ktory niedlugo przyjezdza do polski i sie zastanawialem czy przypadkiem nie zrobic sobie prezentu...
    zawsze mozna podjechac na weekend i wrocic z prezentami

Domyślnie

witam
    Mam okazje wymienic bowensa na profoto system ten powyzej jak sie uda pogonic bowensa jak nie trudno .

A co do explorera to interesuje mnie flashring i to mnie boli najbardziej travel vs explorer.

Darek

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów