Żeby można było robić zdjęcia aparatem podłączonym kabelkiem do komputera. Wtedy zdjęci ląduje od razu na kompie.
Żeby można było robić zdjęcia aparatem podłączonym kabelkiem do komputera. Wtedy zdjęci ląduje od razu na kompie.
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Aha, a to bym za chiny ludowe nie wpadł na to. Dziękuję.
No mi sie wydaje, ze tez do celow marketingowo/promocyjnych.
np. w takim MediaMarkcie albo innym RTV-Euro-AGD mozesz wystawic aparat a klient moze potestowac. Jakby zaladowali karty do srodka to na 99% w Polsce by bo 2 godzinach wyparowaly![]()
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |
Wyłączyłem tę opcję, mam nadzieję już nie zapomnieć, że brak karty :-).
ja nawet przy robieniu zdjęć na kabelku myślę, że warto wyłączyć tą opcję i wsadzić pamięć do środka bo jak w trakcie sesji kabelek się odepnie a tego nie zauważymy to może się zrobić podobny problem jak tu kolega miał.... ja pierwsze co robię przy konfiguracji nowej puszki którą biorę do łapek to wyłączenie zdjęć bez karty - przynajmniej jak nie włożę karty to nie będzie chciał mi zrobić zdjęcia i będzie to krzyczał na wyświetlaczu.
przesadzacie, Kolego, w aparatach sprzedawanych na całym swiecie...nawet w tych "najuczciwszych" krajach ta funkcja działa więc z Polską ma to niewiele wspólnego...widocznie ludzie sa tak samo uczciwi na całym świecie.....albo ta funkcja nie ma nic wspólnego z uczciwością, ale własnie z tym o czym pisał mc iek... może gdzieniegdzie to standard jest takie podłączanie do komputera, niekoniecznie kabelkiem, po to zeby należycie ocenić zdjęcie a nie ślepnąć przy wyswietlaczu...
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/