Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Zdjęcie bez karty

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Żeby można było robić zdjęcia aparatem podłączonym kabelkiem do komputera. Wtedy zdjęci ląduje od razu na kompie.
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Aha, a to bym za chiny ludowe nie wpadł na to. Dziękuję.

Uzależniony Awatar flankerp
    Miasto
    Cork, Ireland

Domyślnie

No mi sie wydaje, ze tez do celow marketingowo/promocyjnych.
    np. w takim MediaMarkcie albo innym RTV-Euro-AGD mozesz wystawic aparat a klient moze potestowac. Jakby zaladowali karty do srodka to na 99% w Polsce by bo 2 godzinach wyparowaly
    Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |

Bywalec Awatar wlodal
    Miasto
    Polska Skierniewice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez flankerp Zobacz posta
    np. w takim MediaMarkcie albo innym RTV-Euro-AGD mozesz wystawic aparat a klient moze potestowac. Jakby zaladowali karty do srodka to na 99% w Polsce by bo 2 godzinach wyparowaly
    Jesteś niepoprawnym optymistą - az 2 godz. ?? :-D

Kiedy do ....... będzie lepsza pogoda żeby się "poszlajać" z aparatem po lesie ?.
    Mało umiejętności - dużo zacięcia .

Bywalec Awatar jaceksw
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    Żeby można było robić zdjęcia aparatem podłączonym kabelkiem do komputera. Wtedy zdjęci ląduje od razu na kompie.
    Albo po WiFi...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Wyłączyłem tę opcję, mam nadzieję już nie zapomnieć, że brak karty :-).

Dopiero zaczyna

Domyślnie

ja nawet przy robieniu zdjęć na kabelku myślę, że warto wyłączyć tą opcję i wsadzić pamięć do środka bo jak w trakcie sesji kabelek się odepnie a tego nie zauważymy to może się zrobić podobny problem jak tu kolega miał.... ja pierwsze co robię przy konfiguracji nowej puszki którą biorę do łapek to wyłączenie zdjęć bez karty - przynajmniej jak nie włożę karty to nie będzie chciał mi zrobić zdjęcia i będzie to krzyczał na wyświetlaczu.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez flankerp Zobacz posta
    przesadzacie, Kolego, w aparatach sprzedawanych na całym swiecie...nawet w tych "najuczciwszych" krajach ta funkcja działa więc z Polską ma to niewiele wspólnego...widocznie ludzie sa tak samo uczciwi na całym świecie.....albo ta funkcja nie ma nic wspólnego z uczciwością, ale własnie z tym o czym pisał mc iek... może gdzieniegdzie to standard jest takie podłączanie do komputera, niekoniecznie kabelkiem, po to zeby należycie ocenić zdjęcie a nie ślepnąć przy wyswietlaczu...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów