Świetnie, tak kompletnie nierealnie wyszło z tą różową chmurą!
Świetnie, tak kompletnie nierealnie wyszło z tą różową chmurą!
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
A tam, kompozycja. Jak już miałbym szukać dziury w tym zdjęciu, to czepiałbym się czegoś innego. Ale ponieważ się nie czepiam cudzych zdjęć, więc się nie czepnę niczego.
Wygląda, jakbyś jechał drogą, nagle zobaczył kapitalny obrazek i szybka decyzja - zdjęcie. Tak?
Leży mi to na sercu, bo już 2 razy nie chciało mi się zatrzymać, a widok nie powtórzył się w następnych dniach. Następnym razem się zatrzymam.
Dokładnie tak...
--- Kolejny post ---
Duchy Gór...
i ja widziałem tą samą chmurę...
https://lh6.googleusercontent.com/-R...0/IMG_1656.JPG
również nie znam się na chmurach, ale mi się podobała...
SPROCKET
80D | C10-22 | C15-85 | C24 stm | C60 macro | C70-300 is II| 3 x CPL Marumi
Moja wycieczkowa galeria
Kadry ok, ale suwaki w PS to Ci się rozjeżdżają. Kolory jak dla mnie bardzo nienaturalne. Zdjęcia wyglądają na plastikowe. Mam okazję obserwować tatry na co dzień i ich kolory uspokajają, są harmonijne nawet te najbardziej kontrastowe. Twoje kolory wprowadzają niepokój, są drażniące i nieprawdziwe. Jak wspomniałeś kwestia gustu. Może inaczej wyglądałby na papierze. Drukujesz?
Szacunek
STR8
Zawsze staram sie z pokorą wsłuchiwać w krytykę. Uczymy się przecież całe życie. Moje zdjęcia są jak mój charakter, jednym będzie to odpowiadać innych drażnić...taki już jestem i trudno będzie to zmienić. Wydruki robiłem i owszem, nie zauważyłem większej różnicy z tym co widziałem na swoim ekranie.