...też tam chcę być... ech![]()
...też tam chcę być... ech![]()
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
Czarny Staw Gąsienicowy...
Ostatnie dwa bardzo na TAK, świetne :grin:
Nad Tatrami... 3
Nie przeginasz trochę czasem z rewelacyjnością fot? ;-)
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
ok, postaram się na przyszłość...
Nad Tatrami... 4
Chciałem napisać w porywie, że ostatnie bardziej podchodzi mi niż przedostatnie, ale przyjrzałem się jeszcze raz i nie umiem wybrać.
Czarny Staw jest ładnie zobaczony.
3 lata temu też tam szedłem i fajnie powychodziły mi te małe stawki po drugiej stronie Kościelca, szczególnie Kurtkowiec z wysepką. Podrzucam temat. "Ja tylko niosę pomoc". :wink:
Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 25-10-2012 o 21:08
Cieszy mnie że Ci się podobają, ja swoje zdjęcia staram się traktować każde indywidualnie, bo stwierdzenie że któreś podoba mi się bardziej niż inne wymagałoby znalezienie jakiegoś wspólnego mianownika "podobasiów" i wycenienie ile ich każde zdjęcie posiada, a to jest przecież jakaś bzdura... Osoba fotografująca często na swoje zdjęcia patrzy pod innym kątem niż oglądająca. Każde zdjęcie które zdecyduje się pokazać coś tam dla mnie znaczy, więc ciężko byłoby mi konkretnie wskazać te które mi się najbardziej podobają...
To tak jest. Czasem pokazuję komuś swoje zdjęcia i przysłowiowa "pomarszczona staruszka w cz-b" wzbudza zachwyt, a coś kolorowego, w czym zobaczyłem jako autor, ciekawe światło lub barwę, ma recenzję "nooo... w sumie.... taaak".
A Czarny Staw podoba mi się, bo też robiłem stamtąd (mniej-więcej) zdjęcia i nie umiałem tak fajnie go wypatrzyć.