Ludzie z tego co ja wiem to rosyjskie szkła Do Kieva jak Wołna i Arsat to są bardzo dobre konstrukcje ....
Ludzie z tego co ja wiem to rosyjskie szkła Do Kieva jak Wołna i Arsat to są bardzo dobre konstrukcje ....
A ja słyszałem o potrzebie sprawdzania numeru seryjnego przed zakupem.Zamieszczone przez popmart
Po numerze seryjnym sprawdzasz kiedy dokładnie szkło było produkowane. Wtedy zostaje już tylko sprawdzić w kalendarzu, jakiego świętego było u Iwanów dzień wcześniej i już wiesz czy brać, czy nie..![]()
Jarek
A ts canona jest od tego wolny?Zamieszczone przez oskarkowy
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
Zamieszczone przez piast9
jezeli w gre wchodzi tez zawezone "uzyteczne pole obrazowe" to wydaje mi sie ze nie...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Pewnie eLki canona to jedna w druga są ********e coś jak czytam te forum to nie wydaje mi się... (pijani japońce?)Zamieszczone przez oskarkowy
Przeciez Jarek (oskarkowy) nie pisal o eLkachZamieszczone przez popmart
.
Wiem to taka ironia że eLki też wcale nie lepsze bo różnie z nimi bywa....Zamieszczone przez Vitez
Mam dziwne wrażenie, że roczne spożycie sake w całej Japonii, to tylko jakaś część tego samego spożycia gorzały w średniej wielkości mieście na SyberiiZamieszczone przez popmart
Ile by te Japońce nie piły to szkła wychodzą im lepiej niż Ruskim.
A co do eLek: ja już "parę" miałem. Jeszcze się nie naciąłem...
Jarek
Dziennego, dodajZamieszczone przez oskarkowy
![]()
aha a tutja pokazane jak winietuje tilt shift elka Canona
http://www.worldpressphoto.nl/index....&bandwidth=low
dyskusja na ten temat w tym watku
http://www.canon-board.info/showthre...highlight=tilt
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.