Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Głośniki

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Rozpęta się rozpęta - to wyłącznie kwestia czasu .

Na poważnie - bardzo dobrym kompromisem cena, jakość, dźwięk są głośniczki firmy m-audio.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Ale kolega w styczniu pytał... Z tego co pamiętam, chyba nawet coś kupił.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Rozpęta się rozpęta - to wyłącznie kwestia czasu .
    Oczywiście, że się rozpęta. Nie po to kompletowałem zestaw przez 2 lata, żeby obojętnie przejść obok stwierdzenia, że MUZYKĘ da się SŁUCHAĆ na Logitechach za 200 PLN i zintegrowanej karcie dźwiękowej.
    Da się usłyszeć, że coś gra. Tak jak w pierwszym stopniu umuzykalnienia - wiem kiedy grają, a kiedy nie grają.
    Do gier, oglądania filmów na jutupie, to i owszem, jakikolwiek zestaw 2.1 Logitech'a. Do słuchania mp3 też się nada, bo i tak nic więcej się z mp3 nie usłyszy, niż to co takie zestawiki sobą reprezentują.
    Ale do słuchania muzyki, to się słabo nadaje.
    Jak ktoś uważa, że nie ma różnicy, zapraszam. Wrzucimy dobrą, zwykłą płytę stereo, a potem tylko ścieżkę CD z SACD na ten sam sprzęt. Jak ktoś nie usłyszy róznicy, to mu słuchawki od Nokii w zupełności wystarczą.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów