Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Gdzie można kupić takie ustrojstwo (tło)?

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie Gdzie można kupić takie ustrojstwo (tło)?

Jak w temacie.

Czy ktoś się orientuje gdzie i ewentualnie za ile można kupić to, co służy za tło w tym fragmencie zdjęcia?

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    I jak to w ogóle nazwać? Lameta?
    Ostatnio edytowane przez AgaP ; 26-01-2011 o 22:04 Powód: Automerged Doublepost
    Agnieszka
    5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Wygląda jak "Lameta"... tylko taka XXXL - do nabycia w sklepie z ozdobami choinkowymi

Pozdrówka!
    http://www.google.com/search?client=...hannel=suggest
    Ostatnio edytowane przez dziobolek ; 27-01-2011 o 01:33 Powód: Automerged Doublepost
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Coś już napisał

Domyślnie

:-D Tak myślałam, ale przeczesałam net i nigdzie nie mogę znaleźć miejsca, gdzie by można było toto kupić, może być też w wersji XL, nie musi od razu XXX ;-D
    Agnieszka
    5dmk2, 40D, C17-55/2.8, C 50/1.8, C 85/1.8, C70-200/4L Samyang 8mm, 430EX, 580EX II

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

A mi to bardziej wyglada na zlote cekiny na tasmie. Widac wyraznie - zwlaszcza z lewej strony - ze sa osobne koleczka pomimo bokehu http://www.bazardekoracji.pl/product...A-W-PASKI.html

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tezet-gdynia Zobacz posta
    A mi to bardziej wyglada na zlote cekiny na tasmie. Widac wyraznie - zwlaszcza z lewej strony - ze sa osobne koleczka pomimo bokehu http://www.bazardekoracji.pl/product...A-W-PASKI.html
    Niee, na bank nie cekiny, mam cekiny w domu -inne bliki dają. To chyba jednak jest ta lameta xxl, tylko gdzie ją kupić??????
    Agnieszka

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Inne bliki, bo mozliwe ze inny obiektyw i inna przyslona Wyraznie widac ze to sa koleczka z otworkami. Pewnie zlote, blysniete osobna lampa za modelami Ta lameta nie da Ci okregow z otworkami tylko podluzne rozmyte paski.

Czarnymi okregami zaznaczylem te ktore o tym wyraznie swiadcza Dochodzi do tego pewnie to ze nie sa nowe, tylko wielokrotnie przesuwane, odwracane, przekladane, rozplatywane. Dlatego nie sa idealnie plaskie jak od nowosci, tylko pokrecone dookola osi wstazki/nitki

Z lewej - lameta, z prawej cekiny. Sztuczny bokeh z przyslona 5 listkowa (taka jak w 50mm f1.8)

Dopiero zaczyna

Domyślnie

widziałam takie tło to lameta w dużych ilościach
    przed świętami do kupienia w zwykłym sklepie z art. papierniczymi

Zablokowany

Domyślnie

podobny efekt daje rozgrzewająca folia ratunkowa, chyba NRC to się nazywa

Coś już napisał
    Miasto
    Wrocław / Warszawa

Domyślnie

ewentualnie można porozcinać tą folię ratunkową (zadanie dla emerytów lub ludzi z nadmiarem czasu wolnego) :}
    przechodzę na ciemną stronę mocy. I Can.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AgaP Zobacz posta
    Jak w temacie.

Czy ktoś się orientuje gdzie i ewentualnie za ile można kupić to, co służy za tło w tym fragmencie zdjęcia?

I jak to w ogóle nazwać? Lameta?
    A czemu nie zapytałaś po porostu mnie?
    W przeciwieństwie do większości fotoziutków uprawiających fotopolo, sam dużo wymyślam patentów, i chętnie dzielę się wiedzą, bo fotografia to nie jest wiedza tajemna, wystarczy mieć tylko trochę wyczucia

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów