Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: Plecak foto Burton Resolution

Mieszany widok

Uzależniony Awatar merger
    Miasto
    wroclove

Domyślnie

ja katuje juz drugi plecak burtona na sprzet foto, a robie zdjecia na prawde w ceizkich warunkach, no i jezdze ze sprzetem na desce, wiec te plecaki sa faktycznie nie do zdarcia.
    obecnie mam Focus Pack, ale wczesniej mialem Zoom Pack, ktory z powodzeniem sprzedalem w bardzo dobrym stanie.

statywy mocujesz od frontu plecaka, po bokach, a specjalne gumki i sciagacze do tego.
    5d | 40d | tokina 10-17 fish | canon 24/1.4L | canon 85/1.8 | canon 135/2L | canon 400/5.6L
    430ex | 2 x sunpak 555 | metz 60 ct-4 | 2 x elfo 500 | elfo 1200 | PW plus II | sekonic L-758DR

adam chrabąszcz | extreme sport | galeria CB

Bywalec Awatar Majchalak
    Miasto
    Chorzów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez merger Zobacz posta
    ja katuje juz drugi plecak burtona na sprzet foto, a robie zdjecia na prawde w ceizkich warunkach, no i jezdze ze sprzetem na desce, wiec te plecaki sa faktycznie nie do zdarcia.
    (...)
    statywy mocujesz od frontu plecaka, po bokach, a specjalne gumki i sciagacze do tego.
    widocznie ja miałem pecha do burtonów...

myślałem, że jest jeszcze jakiś kawałek materiału, który służy za oparcie dla statywu, ale widocznie te gumki są na tyle mocne, że nie wypadnie w czasie jazdy.

Uprawnienia umieszczania postów