Pokaż wyniki od 1 do 10 z 132

Wątek: Ciekawe Zakupy Na Allegro

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    Kurde, uważam, że dla dobra wszystkich kupujących na allegro niektórzy autorzy powinni wyedytować swoje posty usuwając zbędne, w tym wątku offtopiczne dane. Albo moderatorzy. Dżizas kogo obchodzi w tym wątku skąd, gdzie, kiedy? Pracuje na swoją opinię raz da ciała i pójdzie fama. To jest nasze ryzyko kupować od TIP'a a nie lokalnie z PL gwarancją. Jedną z konsekwencji jest własny kontakt z serwisem!
    Dokladnie, tak samo jak to jest ryzyko tego czy innego TIPa jak zrobi taki czy inny "walek". Czemu odbierasz mi prawo wiedziec, ze ktos kupil u Tommiego 20D i nie mogl zarejestrowac body

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yasin
    Czemu odbierasz mi prawo wiedziec, ze ktos kupil u Tommiego 20D i nie mogl zarejestrowac body
    Nic nikomu nie odbieram, miałem na myśli dane osobowe. Co innego jest napisać tomi a co innego ... Swoją drogą potwierdzam to co pisze Jarek. Jak kupowałem 20D to miałem do wyboru cały worek dwudziestek.
    Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 14-12-2005 o 16:02
    the silence is deafening

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    Nic nikomu nie odbieram, miałem na myśli dane osobowe. Co innego jest napisać tomi a co innego ... Swoją drogą popieram to co pisze Jarek. Jak kupowałem 20D to miałem do wyboru cały worek dwudziestek.
    Ale przeciez prowadzi interes, sprzedaje sprzet za wiele $$$, wiec chyba nie mozna oczekiwac, ze bedzie sie ukrywal pod jakims nickiem. Na stronie u Grosmana sa podane pelne dane, adres, wszystko jest jasne i przejrzyste. Jak Grosman da kiedys d*py i sprzeda body po cenie nowego i powie, ze to nowka, a ja nie bede mogl zarejestrowac, to kazdy ma prawo i powinien o tym wiedziec. Po to tu jestesmy zeby wymieniac sie wlasnie takimi informacjami, to jest w naszym interesie, a nie pomagac ukrywac sie pod jakims nickiem. I ja nie widze w tym nic zlego.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yasin
    Ale przeciez prowadzi interes, sprzedaje sprzet za wiele $$$, wiec chyba nie mozna oczekiwac, ze bedzie sie ukrywal pod jakims nickiem. Na stronie u Grosmana sa podane pelne dane, adres, wszystko jest jasne i przejrzyste. Jak Grosman da kiedys d*py i sprzeda body po cenie nowego i powie, ze to nowka, a ja nie bede mogl zarejestrowac, to kazdy ma prawo i powinien o tym wiedziec. Po to tu jestesmy zeby wymieniac sie wlasnie takimi informacjami, to jest w naszym interesie, a nie pomagac ukrywac sie pod jakims nickiem. I ja nie widze w tym nic zlego.
    Dziwnie się czepiasz. Nie wiem, czy się nie mylę, jednak wietrzę w tym jakiś interes.
    Myślę, że większość kupujących zna wszystkie dane Tomka. Nigdy ich nie ukrywał. Z drugiej strony chyba nie ma się co chwalić swoimi danymi zważywszy, że mieszka w bloku i nie chce niezapowiedzianych wizyt pod nieobecność właściciela..
    I jeszcze jedna sprawa sprzed dwóch lat: na grupie umieściłem ogłoszenie, że chcę pilnie sprzedać aparat, bo potrzebuję kasy. Dzień później zadzwonił Tomek i spytał, czy może potrzebuję pożyczyć pieniędzy. I wiecie co? Wcale nie chodziło o jakieś pożyczanie "na procent" czy inne. Człowiekowi szkoda się zrobiło, że muszę się na krótko rozstać z aparatem. Czy grosman ma podobne odruchy?
    Aha, ja wcale nie znam Tomka lepiej niż inni kupujący....
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów