Nie.Zamieszczone przez Metus
Wkładam do Twojej puszki kartę z plikiem 000.CR2 lub JPG co wolisz![]()
Nie.Zamieszczone przez Metus
Wkładam do Twojej puszki kartę z plikiem 000.CR2 lub JPG co wolisz![]()
proszę zauważyć,że żaden z wystawianych Tomiemu komentarzy nie dostyczy
zakupu aparatu tylko szkieł i akcesoriów
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=321818
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77500684
a moze MKII z 8MP za ~10k, w sumie, jak upitolic o polowe matryce, to i cena odpowiednio spada
BTW, Auwo, jak tam nagroda z konkursu fotojokera?![]()
ciekawe. wydawalo mi sie, ze aukcje, ktore mozna sprawdzac na allegro dotycza raptem 2-3 miesiecy wstecz. a wyciaganie po tym wnioskow, ze uzytkownik nigdy nie sprzedal aparatu..Zamieszczone przez mea
zupelnie inna kwestia:
http://www.allegro.pl/country_pages/1/0/z4.php
znam lepsze sposoby na wydanie 90zl niz placenie prowizji od zakupu body za 5000zl. ktore to 90zl Tommy musi doliczyc do ceny towaru, zeby potem oplacic Allegro
Zamieszczone przez akustyk
Akustyk,jestem na Allegro od 3 lat i mam status S.Sprzedawcy
ZAWSZE SPRZEDAJĘ NA ALLEGRO bez względu na koszt
stąd każdy może mnie sprawdzić
a praktyki,że kupujesz poza Allegro sprzęt za 5000 zł a późnie gość
wystawia 'pokrowiec za 30zł' w celu wymiany pozytywnych komentarzy uważam za wredne
Stąd nie dziw setek komentów
Twoje prawo jako sprzedajacy robic to zawsze przez Allegro. ale moje prawo jako kupujacego, to poprosic o sprzedaz poza aukcja i w ten sposob oszczedzic te kilka zlotych, ktorych wcale nie chce mi sie oddawac Allegro. a ich prowizje za sprzedaz nie sa bynajmniej male.Zamieszczone przez mea
jesli nie mam do uzytkownika zaufania to wole przez Allegro. ale jesli mam (a do Tommy'ego mam) to nie widze powodu, zeby oddawac ciezko zarobione pieniadze tak po prostu. nic na tym nie zyskuje
zgadzam sie i jesli spotyka mnie taka sytuacja na Allegro to tez reaguje nerwowo. to akurat jest chamstwoZamieszczone przez mea
MSZ, z ta aukcja Tommy nieco dal plamy i powinien za sugestia tego watku posprawdzac opisy takich starych towarow. natomiast watek zmienil sie glupio w krytyke uzytkownika i dyskusje jego osoby. a chyba nie o to chodzi?
A cóż takiego daje Allegro by mu za to bulic taką kasę? - serwery?To dlaczego mimo wzrostu ilości klientów cały czas robią wszystko by utrudnić życie kupującemu?Dlaczego ten serwis tak szybko wycofuje dane umożliwiające rzeczywistą ocenę ze strony kupującego?Zamieszczone przez mea
Nie kieruję tego personalnie do kolegi ale: cóż to za nobilitacja "Allegrowy super sprzedawca"? - to nic innego jak ukłon Allegro w stronę tych co dają zarobić....dla kupującego wprowadzenie w błąd!!!
Co takiego dają za te prowizje?Ubezpieczenie?!Spróbujcie odzyskac chocby te głupie 300 zet (nie da się!)To wcale mnie nie dziwi że kupując sprzęt via Allegro - traktuję je tylko jako portal ogłoszeniowy.Do nawet pośrednictwa trzeba byc lojalnym wobec obu stron...
W sumie to nikt Ci nie każe wystawiać ani kupowac na Allegro.
//mj
Trochę to odbieram tak jakby ktoś mi chciał powiedzieć: dałeś się nabrać - siedź cicho.Zamieszczone przez Aszu
Zrazil?Zamieszczone przez Auwo
A moglbys napisac jak sie skonczyla ta sprawa z twoja 50tka ?