Pokaż wyniki od 1 do 10 z 132

Wątek: Ciekawe Zakupy Na Allegro

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    Nic nikomu nie odbieram, miałem na myśli dane osobowe. Co innego jest napisać tomi a co innego ... Swoją drogą popieram to co pisze Jarek. Jak kupowałem 20D to miałem do wyboru cały worek dwudziestek.
    Ale przeciez prowadzi interes, sprzedaje sprzet za wiele $$$, wiec chyba nie mozna oczekiwac, ze bedzie sie ukrywal pod jakims nickiem. Na stronie u Grosmana sa podane pelne dane, adres, wszystko jest jasne i przejrzyste. Jak Grosman da kiedys d*py i sprzeda body po cenie nowego i powie, ze to nowka, a ja nie bede mogl zarejestrowac, to kazdy ma prawo i powinien o tym wiedziec. Po to tu jestesmy zeby wymieniac sie wlasnie takimi informacjami, to jest w naszym interesie, a nie pomagac ukrywac sie pod jakims nickiem. I ja nie widze w tym nic zlego.

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yasin
    Ale przeciez prowadzi interes, sprzedaje sprzet za wiele $$$, wiec chyba nie mozna oczekiwac, ze bedzie sie ukrywal pod jakims nickiem. Na stronie u Grosmana sa podane pelne dane, adres, wszystko jest jasne i przejrzyste. Jak Grosman da kiedys d*py i sprzeda body po cenie nowego i powie, ze to nowka, a ja nie bede mogl zarejestrowac, to kazdy ma prawo i powinien o tym wiedziec. Po to tu jestesmy zeby wymieniac sie wlasnie takimi informacjami, to jest w naszym interesie, a nie pomagac ukrywac sie pod jakims nickiem. I ja nie widze w tym nic zlego.
    Dziwnie się czepiasz. Nie wiem, czy się nie mylę, jednak wietrzę w tym jakiś interes.
    Myślę, że większość kupujących zna wszystkie dane Tomka. Nigdy ich nie ukrywał. Z drugiej strony chyba nie ma się co chwalić swoimi danymi zważywszy, że mieszka w bloku i nie chce niezapowiedzianych wizyt pod nieobecność właściciela..
    I jeszcze jedna sprawa sprzed dwóch lat: na grupie umieściłem ogłoszenie, że chcę pilnie sprzedać aparat, bo potrzebuję kasy. Dzień później zadzwonił Tomek i spytał, czy może potrzebuję pożyczyć pieniędzy. I wiecie co? Wcale nie chodziło o jakieś pożyczanie "na procent" czy inne. Człowiekowi szkoda się zrobiło, że muszę się na krótko rozstać z aparatem. Czy grosman ma podobne odruchy?
    Aha, ja wcale nie znam Tomka lepiej niż inni kupujący....
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów