-
Hey..
To chyba i ja powinienem sie wypowiedzieć..
U Tommiego kupuję od zawsze... zostawiłem u niego już jakieś 25-30 000zl.. poważnie. Praktycznie za każdym razem dostaje sprzęt następnego dnia po telefonie. Pieniądze spłacam na zasadzie.. " a... jak bede miał to oddam" z regóły po 2-4 tygodniach i jest ok.
Co do konkretnej aukcji... a w zasadzie aparatu..
Tommy używa tego aparatu głównie do sfotografowania przedmiotów które wystawia na allegro. Jako ciekawostkę powiem Wam, że zapłacił za niego 26 000 zl.. kupił go jak tylko pojawiły się jedynki na rynku.. jak widać aparatu nie sprzedał a stracił na nim kupe kasy i ja mu tego nie zazdroszcze.. Myślę, że Tommy już używa go troszke jak swego.. ale ciągle ma nadzieje, że sprzeda i odzyska choć część kasy.. Co do ilości fotek to jestem pewien, że jeśli ew. kupujący skontaktował się z nim dostałby pełną informacje nt sprzętu. Pozatym jak dobrze pamiętam w aukcji jest napisane, że sprzet dostarczy osobiście wiec kupujący mógłby aparat osobiście obejrzeć zanim wpłaci kasę.
Jak już mówiłem.. z Tommym współpracuję już naprawdę długo.. i tylko raz nie do końca byłem zadowolony z transakcji..
jako ciekawostkę powiem Wam.. że właśnie coś u niego zamówiłem za jakieś 10.100zl zgadnijcie co zamówiłem
Uprawnienia umieszczania postów