Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 132

Wątek: Ciekawe Zakupy Na Allegro

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micha$
    jesli kupujesz auto z salonu to jaki ma przebieg ? 0000 ? chyba nie...
    Licznik montowany w fabryce do auta ma "nakręcone" 7 km. Tyle min musi przejechać ( na sucho ) w celu sprawdzenia błędu ( max dopuszczalny 10 % )

Początki nałogu
    Miasto
    Londyn

Domyślnie

Wszystko zalezy od konkretnego przypadku, jezeli faktycznie bylo kilkaset fotek, powiedzmy ~500 to ok, migawka zniesie te powiedzmy 200 000. Ale po tym opisie wnioskuje, ze przez te "kilka" miesiesy (moze pol roku, moze prawie rok) poszlo te "kilkaset". Ale to tylko gdybanie. Jedno jest pewne, sprzet nie jest fabrycznie nowy, co innego testowanie w fabryce, a co innego pstrykanie fotek przez kogos przez wiele miesiecy. Zdaje sie, ze jak cos lezy w sklepie na wystawie wiele miesiecy to nie jest juz fabrycznie nowe tylko powystawowe, i idzie za duzo mniejsze pieniadze. Wiec tutaj ja bym powiedzial, ze koles napisal nieprawde w opisie.

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

a tak wogóle to ktoś chce kupić tego Ds'a ??

mea
    Guest

Domyślnie

" Mam 18 lat, jestem dziewicą, ale , nie mogłam się oprzeć przez ostatni rok kilku panom"

;-)

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mea
    " Mam 18 lat, jestem dziewicą, ale , nie mogłam się oprzeć przez ostatni rok kilku panom"

;-)

mea
    Guest

Domyślnie

co co

tak mi się skojarzyło z 'macanym' fabrycznie nowym sprzętem

Uzależniony Awatar Silent Planet
    Miasto
    Poznań / tu nie ma plenerów CB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver
    Licznik montowany w fabryce do auta ma "nakręcone" 7 km. Tyle min musi przejechać ( na sucho ) w celu sprawdzenia błędu ( max dopuszczalny 10 % )
    Mógłbym Ci opowiedzieć kilka historyjek z pewnej poznańskiej fabryki pewnej nie-poznańskiej marki...
    EOS is SILENCE
    "Enjoy the silence."
    ---
    Wróciłem...!
    analog & digital / black & white / calm & easy...

Pełne uzależnienie Awatar Tytus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micha$
    dla mnie to on dalej jest nowy... btw kupuje szklo na alegro, jest nowe, prosze o przetestowanie go przez sprzedającego... i co w takim razie kupuje juz to samo szklo ale uzywane ? beezedura.
    albo jesli kupujesz auto z salonu to jaki ma przebieg ? 0000 ? chyba nie...
    na pewno nikt nim nie jeździł, nie macał go i przejechało tyle, co z fabryki do salonu, moja skoda miała 1,5 km przejechane

jak szkło jest macane, testowane itp to nowe nie jest, fabrycznie nowe to jest szkło prosto z pudełka i folii, które poprzednio widziało wyłącznie pakowacza...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tytus
    jak szkło jest macane, testowane itp to nowe nie jest, fabrycznie nowe to jest szkło prosto z pudełka i folii, które poprzednio widziało wyłącznie pakowacza...
    Errm.. to te trzy 24-70 które sprawdzałem przed zakupem ostatecznego już nie są "fabrycznie nowe"? Znaczy powinny być sprzedawane jako używane czy jak? Czy może osobna cena w sklepie, kategoria "nowe, macane"?

Ludzie, trochę "common sense"... owszem, opis w tej aukcji to lekkie przegięcie (IMHO o milimetr za granicą przyzwoitości), ale nie można przeginać też w drugą stronę...

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

opis jest po to, zeby nawet ludzie o IQ ponizej 50 domyslili sie, ze trzeba zalatwiac zakup poza aukcja, zeby bylo taniej o prowizje

a TommyJ jest super facet. konkretny, pojdzie na reke i nie traktuje z gory. polecam. kupowalem, bardzo sobie chwale

Strona 2 z 14 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów