Licznik montowany w fabryce do auta ma "nakręcone" 7 km. Tyle min musi przejechać ( na sucho ) w celu sprawdzenia błędu ( max dopuszczalny 10 % )Zamieszczone przez micha$
Licznik montowany w fabryce do auta ma "nakręcone" 7 km. Tyle min musi przejechać ( na sucho ) w celu sprawdzenia błędu ( max dopuszczalny 10 % )Zamieszczone przez micha$
Wszystko zalezy od konkretnego przypadku, jezeli faktycznie bylo kilkaset fotek, powiedzmy ~500 to ok, migawka zniesie te powiedzmy 200 000. Ale po tym opisie wnioskuje, ze przez te "kilka" miesiesy (moze pol roku, moze prawie rok) poszlo te "kilkaset". Ale to tylko gdybanie. Jedno jest pewne, sprzet nie jest fabrycznie nowy, co innego testowanie w fabryce, a co innego pstrykanie fotek przez kogos przez wiele miesiecy. Zdaje sie, ze jak cos lezy w sklepie na wystawie wiele miesiecy to nie jest juz fabrycznie nowe tylko powystawowe, i idzie za duzo mniejsze pieniadze. Wiec tutaj ja bym powiedzial, ze koles napisal nieprawde w opisie.
a tak wogóle to ktoś chce kupić tego Ds'a ??
" Mam 18 lat, jestem dziewicą, ale , nie mogłam się oprzeć przez ostatni rok kilku panom"
;-)
Zamieszczone przez mea
![]()
co co![]()
tak mi się skojarzyło z 'macanym' fabrycznie nowym sprzętem
Mógłbym Ci opowiedzieć kilka historyjek z pewnej poznańskiej fabryki pewnej nie-poznańskiej marki...Zamieszczone przez Driver
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
na pewno nikt nim nie jeździł, nie macał go i przejechało tyle, co z fabryki do salonu, moja skoda miała 1,5 km przejechaneZamieszczone przez micha$
jak szkło jest macane, testowane itp to nowe nie jest, fabrycznie nowe to jest szkło prosto z pudełka i folii, które poprzednio widziało wyłącznie pakowacza...
20Dset
maj łeb...
Errm.. to te trzy 24-70 które sprawdzałem przed zakupem ostatecznego już nie są "fabrycznie nowe"? Znaczy powinny być sprzedawane jako używane czy jak? Czy może osobna cena w sklepie, kategoria "nowe, macane"?Zamieszczone przez Tytus
Ludzie, trochę "common sense"... owszem, opis w tej aukcji to lekkie przegięcie (IMHO o milimetr za granicą przyzwoitości), ale nie można przeginać też w drugą stronę...
opis jest po to, zeby nawet ludzie o IQ ponizej 50 domyslili sie, ze trzeba zalatwiac zakup poza aukcja, zeby bylo taniej o prowizje
a TommyJ jest super facet. konkretny, pojdzie na reke i nie traktuje z gory. polecam. kupowalem, bardzo sobie chwale