Znany handlarz foto z Łodzi tak zachwala swój towar
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75633775
Proszę zwrócić szczególną uwagę na opis ze zwrotem 'fabrycznie nowy'
Ja nowość rozumiem zupełnie inaczej
Uczulam na takich handlowców
M.
Znany handlarz foto z Łodzi tak zachwala swój towar
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=75633775
Proszę zwrócić szczególną uwagę na opis ze zwrotem 'fabrycznie nowy'
Ja nowość rozumiem zupełnie inaczej
Uczulam na takich handlowców
M.
Tommy_j słynie z takich opisów aukcji. Nic nie poradzisz
Ogólnie o opinie na jego temat to chyba Vitez'a i Jurek Plieth'a trzeba by spytać
nie chodzi mi o styl, ale o to że macany sprzęt sprzedawany jest jako fabrycznie nowy
akurat za pana Tomka, to i ja recze osobiscie glowa...uczulam na takich handlowcow
Martin Gorczakowski
Ty, krwisty ile ty masz tych głów ;-)Zamieszczone przez krwisty
OK, serio: Tomek idealny nie jest, ma swoje dziwne zagrywki, ale jeśli wszyscy na allegro reprezentowali by przynajmniej jego poziom to można było by kupować na allegro w ciemno.
the silence is deafening
Z "jajami" wystawia swoje towary i tyle. Ma pewien dystans do tego co robi. Jednym sie podoba innym - nie. Jak w zyciu.
Mi się też ten pomysł z "fabrycznie nowy, tylko 200 fotek strzeliłem" średnio podoba. ..
Ale co trzeba przyznać, że ciężko w sieci znaleźć negatywną opinię na temat Tommy'ego. Nawet komentarze na Allegro - to jest przecież kurde nawet statystycznie niemożliwe, żeby na tyle aukcji (i to raczej nie typu "płyta za 5PLN") nie znalazł się jakiś oszołom, któremu coś nie podpasuje i wystawi negatywaA tu proszę: 700 sprzedanych zabawek i konto czyste jak łza... a każdy kto coś u niego kupi z miejsca staje się adwokatem
Coś w tym jest. Szkoda, że nie mam raczej możliwości przekonać się dlaczego ;-)
No opisy ma boskieale troche zlego o nim slyszalem... tzn, ze sprzet nie zawsze jest nowy...
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
dla mnie to on dalej jest nowy... btw kupuje szklo na alegro, jest nowe, prosze o przetestowanie go przez sprzedającego... i co w takim razie kupuje juz to samo szklo ale uzywane ? beezedura.Zamieszczone przez mea
albo jesli kupujesz auto z salonu to jaki ma przebieg ? 0000 ? chyba nie...
Ostatnio edytowane przez micha$ ; 13-12-2005 o 17:12
Nie kupowałem u Tommego, ale na wszelkie pytania ZAWSZE była odpowiedź, z opisem 1DS przegiął, i to trzeba poprawić... Sam pewnie bym sie nie powstrzymał i zrobił bym kilka stów fotek... nie dziwota