Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: Soft do obróbki filmów

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie Odp: Soft do obróbki filmów

Chyba zacznę dawać w awatarze fotę z pudełkiem w rękach, bo nikt mi nie uwierzy, że mam legalny soft... :P
    A tak swoją drogą PP6 moim zdaniem spaprali - brak jog i shuffle dyskwalifikuje go dla mnie (JKL to tylko marna namiastka)
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Początki nałogu Awatar Fotofil
    Miasto
    3city

Cytat Zamieszczone przez streaker Zobacz posta
    A tak swoją drogą PP6 moim zdaniem spaprali - brak jog i shuffle dyskwalifikuje go dla mnie (JKL to tylko marna namiastka)
    No dobra. Teraz po polsku poprosimy...
    „Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając
    wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistości.”
    Henri Cartier-Bresson

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Cytat Zamieszczone przez Fotofil Zobacz posta
    No dobra. Teraz po polsku poprosimy...
    Proszę bardzo
    PP6 - Premiere Pro CS6
    Jog i Shuffle to dwa narzędzia do przewijania materiału - suwaczek do odtwarzania z różną szybkością i kółeczko do dokładnego ustawiania.
    JKL to skrypt, który naśladuje zachowanie Jog and Shuffle (nigdy nie pamiętam, który jest który - w każdym razie chodzi o ten suwaczek) przypinając przyśpieszanie pod L, zwalnianie pod J, a 100% szybkości albo stop pod K - imo niewygodne...
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Cytat Zamieszczone przez streaker Zobacz posta
    JKL to skrypt, który naśladuje zachowanie Jog and Shuffle (nigdy nie pamiętam, który jest który - w każdym razie chodzi o ten suwaczek) przypinając przyśpieszanie pod L, zwalnianie pod J, a 100% szybkości albo stop pod K - imo niewygodne...
    Przecież to jest ********e! I nie bez powodu są to JKL. Połowa aplikacji które używam używa tych znaków do nawigacji.

Uprawnienia umieszczania postów