Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: Soft do obróbki filmów

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

Niebawem wychodzi Final Cut Pro X - uproszczona wersja z bardziej intuicyjnym interfejsem. Polecam zapoznać się z zapowiedziami
    Ideał dla kogoś, kto nie robi filmowych mega kombajnów a jedynie małe projekty, np. teledyski czy etiudki, dokumenty, bądź hobbystycznie.
    Ja biorę jak tylko wyjdzie.
    Ostatnio edytowane przez Ernest_DLRS ; 12-05-2011 o 11:53
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Uzależniony Awatar Sławek
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez renene Zobacz posta
    Pracuje na Ediusie od 5 lat- teraz Edius 5 i Edius 6; z zakupem Ediusa 6 jest tak, ze na razie nie ma sterowników do kilku kart video , mają je dać już w czerwcu ale na razie cicho. Jest jeszcze jeden problem nie współpracuje z najlepszym konwerterem - Procoderem .A to już porażka
    Po zakupie warto zarejestrować się na stronie Ediusa- dostaje się sporo uaktualnień
    Ja też z edka jestem bardzo zadowolony. Mam 5,5 ale kolega kupił szóstkę i mnie wkurzała. Nie wiem po co zmienili lokalizacje niektórych ikonek. Chyba żeby mogli się pochwalić ilością zmian. Z procodera to już praktycznie nie korzystam. Mam wrażenie że w ediusie już zastosowali te same algorytmy. Kiedyś przeliczenia z procodera były zdecydowanie lepsze od tych z ediusa . Ale teraz już chyba nie. A jak mówisz że teraz nawet nie współpracują....
    Przecież to ta sama firma.

Początki nałogu Awatar streaker
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez renene Zobacz posta
    Jest jeszcze jeden problem nie współpracuje z najlepszym konwerterem - Procoderem .A to już porażka
    Znam lepsze
    "Jeśli słuchałeś swojej matki, ojca, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, a teraz wiedziesz nudny marny żywot, to w pełni sobie na to zasłużyłeś." - Frank Zappa

Uprawnienia umieszczania postów